The Next 365 Days: Το Netflix κυκλοφόρησε τα πρώτα 4 λεπτά της ταινίας και μάς δίνει κάποιες απαντήσεις
The Next 365 Days: Η τρίτη ταινία του «365 Dni» έρχεται σύντομα στο Netflix - Δες τα πρώτα τέσσερα λεπτά

Το «365 dni» ή ελληνιστί «365 ημέρες» είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες ταινίες του Netflixπου κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020 κάνοντας παγκόσμιο πάταγο. Τον Απρίλιο του 2022 το sequel με τον τίτλο «365 Days: This Day», το οποίο δεν «έσπασε» κάθε ρεκόρ, αλλά ήταν ήδη γνωστό πως το Netflix ετοίμαζε τρεις ταινίες.

Βέβαια, δεδομένου ότι μεσολάβησαν δύο χρόνια για να δούμε τη δεύτερη ταινία, πιστεύαμε πως η τρίτη θα αργούσε τουλάχιστον μέχρι το 2023. Ωστόσο, το sequel της δεύτερης ταινίας που μας άφησε με πολλά ερωτηματικά έρχεται στις 19 Αυγούστου και το Netflix αντί για trailer μάς έδωσε χθες Δευτέρα (26/7) τα πρώτα 4 λεπτά από την έναρξη της τρίτης ταινίας.

«365 Dni: This Day»: Όσα είδαμε στη δεύτερη ταινία και τα πρώτα 4 λεπτά της τρίτης – Ακολουθούν spoilers

Υπενθυμίζεται πως στη δεύτερη ταινία ο Massimo και η Laura παντρεύτηκαν, αλλά η ευτυχία τους δεν κράτησε για πολύ. Στη δεύτερη ταινία εμφανίστηκε ο δίδυμος αδερφός του Massimo, ο Adriano, την ύπαρξη του οποίου δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς ούτε η Laura, και προσποιούμενος τον Massimo συνωμότησε με την πρώην σύντροφο του Massimo, Anna, προκειμένου να χωρίσουν το νεόνυμφο ζευγάρι. Στο παιχνίδι «μπήκε» και ο Nacho, ο γιος της εχθρικής οικογένειας του Massimo, ο οποίος αποπλάνησε τη Laura, η οποία το έσκασε μαζί του μη γνωρίζοντας την ταυτότητά του.

Η ταινία έκλεισε με τον Adriano, τη Laura και την Anna να έχουν πυροβοληθεί. Μάλιστα, η Laura δεν είχε αποκαλύψει στον Massimo πως είναι ακόμη έγκυος, κάτι που εκείνος έμαθε στο τέλος της ταινίας από τον δίδυμο αδερφό του λίγο πριν δεχτεί πυρά η Laura.

Στα πρώτα λεπτά της ταινίας βλέπουμε πως ο Adriano έχει πεθάνει, ενώ ο Massimo φαίνεται έτοιμος να το φτάσει στα άκρα και λογομαχεί με τον αρχηγό της αντίπαλης μαφιόζικης οικογένειας και πατέρα του Nacho. Όσον αφορά την Anna δεν γνωρίζουμε αν επέζησε, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τη Laura.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το τρίτο βιβλίο ξεκινάει με τον Massimo να έρχεται αντιμέτωπος με το εξής τεράστιο δίλημμα: Θα πρέπει να επιλέξει αν θέλει να ζήσει η Laura ή το παιδί τους που η ίδα εγκυμονεί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
75'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
75'
2 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
1'
62 - 48
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;