Σάρον Στόουν: Ποζάρει topless και
Η Σάρον Στόουν αποδεικνύει πως στα 64 της χρόνια "βάζει κάτω" πολλές 25χρονες!

Η Σαρόν Στόουν ανέβασε κι άλλο την ήδη υψηλή θερμοκρασία με τη νέα της, “καυτή” ανάρτηση. Η 64χρονη ηθοποιός πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας topless, φορώντας μόνο ένα πράσινο λεοπάρ μπραζίλ μαγιό της. Μάλιστα, είχε τυλιχτεί με μια ριγέ πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τους ώμους της, που κάλυπτε ίσα – ίσα τα επίμαχα σημεία.

«Ατελής σε μια τέλεια ημέρα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η σούπερ σταρ. Η πρωταγωνίστρια του Hollywood φαίνεται στη φωτογραφία φαίνεται να κοιτάζει χαμογελαστή τον ηλιόλουστο ουρανό.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Όπως ήταν λογικό το ποστ γέμισε με “καρδούλες” και σχόλια. Ανάμεσα σε όσους έσπευσαν να γράψουν κολακευτικά σχόλια για την καλλίγραμμη σιλούετα, ήταν και αρκετοί διάσημοι φίλοι της.

Ανάμεσά τους το σουπερμόντελ Paulina Porizkova, η οποία έγραψε: «Και σαν θεά, γελάει με τους θνητούς». «Είδωλο», σχολίασε η κωμικός Whitney Cummings, ενώ η Lisa Rinna πρόσθεσε «Θρύλος!» και ο σχεδιαστής Roberto Cavalli απλά πρόσθεσε τέσσερα emojis με καρδιές.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Σάρον Στόουν να ανεβάζει φωτογραφία που την απεικονίζει με μπικίνι, τον Ιούλιο. Λίγες ημέρες πριν είχε ανεβάσει μια εικόνα όπου την έδειχνε να χαλαρώνει σε μια πισίνα της Σικελίας μαζί με τον στυλίστα της, Paris Libby, φορώντας ένα γκρι λεοπάρ μπικίνι.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;