Ολυμπιακός - Μακάμπι: Οι διαιτητές της αναμέτρησης - Τα εναπομείναντα εισιτήρια και οι αλλαγές του Μαρτίνς
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το κρίσιμο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Συνεχίζεται η προετοιμασία στον Ολυμπιακό για το δεύτερο επίσημο ματς της σεζόν (2022-2023) και πρώτο στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος υποδέχονται τη Μακάμπι Χάιφα (Τετάρτη, 27/7, 22:00, Cosmote Sport1) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη νίκη να είναι αποτέλεσμα μονόδρομος, μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού σταδίου μόνο για τη νίκη με στόχο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας, Ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου περιμένει ο Πρωταθλητής Κύπρου, Απόλλων Λεμεσού.

Ολυμπιακός – Μακάμπι: Ο διαιτητής του αγώνα

Την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Πρωταθλητές Ισραήλ θα διευθύνει ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, όπως σχετικά ανακοίνωσε η UEFA. Ο 45χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντόουλ Γκόλις και Μίχαλ Ομπούκοβιτς, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τόμας Βάιντα.

Ολυμπιακός – Μακάμπι: Τα εναπομείναντα εισιτήρια

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι, με τους Ισραηλινούς να έχουν 1.200 οπαδούς στο πλευρό τους. Οι φίλοι των ερυθρόλευκων μπορούν να προμηθευτούν τα εναπομείναντα εισιτήρια από ΕΔΩ

Επίσης, μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου,  τα οποία είναι ανοιχτά την Δευτέρα 25/7, την Τρίτη 26/7 (10.00 – 18.00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Ολυμπιακός – Μακάμπι: Οι αλλαγές του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην αρχική σύνθεση της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Μαντί Καμάρα αντί του Αγκιμπού που είχε βρεθεί στο αρχικό σχήμα του πρώτου αγώνα. Επίσης, φανέλα βασικού αναμένεται να φορέσει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στη θέση του Κανέ, ενώ υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Κούντε, το οποίο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Μια άλλη αλλαγή ενδέχεται να είναι στη θέση του σέντερ φορ, με τον Ελ Αραμπί να “οπλίζει τις κάνες του”, παρ’  ότι ο Τικίνιο τα είχε πάει πολύ καλά στο πρώτο ματς και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και την Τετάρτη βασικός!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;