Δημήτρης Λιγνάδης: Πανό κατά της αποφυλάκισής του και στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των πολιτών για την απόφαση αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την καταδίκη του για τον βιασμό δύο ανηλίκων.

Οι αντιδράσεις του κόσμου για την απόφαση αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη, μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του, παρά την καταδίκη του για δύο βιασμούς ανηλίκων, συνεχίζονται. Το βράδυ της Δευτέρας, 18 Ιουλίου, πολίτες που παρακολούθησαν τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαιας σήκωσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν:

«Βιαστής είναι»

Μετά τις αντιδράσεις που έγιναν σε διάφορα θέατρα μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά και ένα παρόμοιο πανό που είχαν σηκώσει θεατές στην παράσταση «Πέρσες», ένα παρόμοιο σκηνικό έγινε και στο Κατράκειο Θέατρο. Η αντίδραση είναι για την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερο τον Δημήτρη Λιγνάδη παρά το γεγονός ότι ο γνωστός θεατρικός σκηνοθέτης και ηθοποιός καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης για δύο βιασμούς ανηλίκων.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έστειλε το δικό του μήνυμα από τη σκηνή για την απόφαση αυτή. Όπως είπε:

«Οι βιαστές και όσοι τον καλύπτουν στη φυλακή. Ναι, βιαστής είναι… Το πρόβλημα σε αυτό τον τόπο είναι η ασφάλεια παιδιά και οι υπηρέτες της… Μην σταματάτε να αντιστέκεστε» 

Ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε και στο κείμενο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) που διαβάστηκε από τη Μαρία Κίτσου, τον Γιάννη Στάνκογλου και άλλους ηθοποιούς λέγοντας «της δικαιοσύνης ήλιε βγες».

Στο ίδιο πνεύμα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο άνοιγμα της συναυλίας του είπε για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη ότι δεν έχουμε πλέον τον ήλιο τον νοητό της Δικαιοσύνης αλλά «τον ήλιο τον ανόητο που υπάρχει αυτή τη στιγμή».

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;