Βρετανία: Μητέρα 2 παιδιών κατασπαράχθηκε από τον σκύλο της
Βρετανία: Πώς συνέβη το μοιραίο περιστατικό

Ανείπωτη θλίψη αλλά και τρόμο έχει προκαλέσει στην περιοχή Rotherham στο νότιο Γιορκσάιρ της Βρετανίας, η είδηση πως μια γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον σκύλο της.

Πιο, συγκεκριμένα η Joanne Robinson εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της, όταν σκυλί που είχαν οικογενειακώς τής όρμησε και την κατασπάραξε. Το αμερικάνικο Bully μόλις είδε τη 43χρονη να επιστρέφει στο σπίτι μετά από βραδινή έξοδο χύμηξε και δάγκωσε τον λαιμό της.

Ο σύζυγός της, Jamie Stead, προσπάθησε να τη σώσει, αλλά μάταια. Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας προσπάθησε απεγνωσμένα να τη σώσει αλλά δεν τα κατάφερε ενώ υποβλήθηκε και σε μεταμόσχευση δέρματος λόγω τραυματισμών που υπέστη.

Συντετριμμένη η μητέρα της 43χρονης

Η μητέρα της Joanne, Dotty Robinson, μίλησε στη Sun: «Είμαι σε σοκ. Ελπίζω μόνο να ήταν γρήγορο για εκείνη και να μην υπέφερε πάρα πολύ. Δεν αντέχω να σκέφτομαι τα βάσανά της», προσθέτοντας πως η κόρη της «γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ. Όλοι την ήξεραν και την αγαπούσαν. Ξαφνικά ο Rocco της επιτέθηκε. Την έπιασε από τον λαιμό. Το άλλο σκυλί, η Lola, είχε αρχίσει να τρελαίνεται και ο σύντροφος της Joanne προσπαθούσε να τη σώσει.

Έβγαλε γρήγορα τη Λόλα από το δωμάτιο, δεν είχε άλλη επιλογή. Υπάρχουν φήμες και κουτσομπολιά ότι η Joanne δέχθηκε επίθεση ενώ ήταν στο κρεβάτι και κοιμόταν. Όλα αυτά είναι ψέματα. Ο Rocco πραγματοποίησε την επίθεση, όχι η Lola αλλά και τα δύο σκυλιά πήρε η Αστυνομία. Τα σκυλιά δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Πρέπει να ήταν η ζέστη. Υπάρχει ένα ρητό για τα σκυλιά που βγαίνουν στον μεσημεριανό ήλιο και τρελαίνονται».

Για τον γαμπρό της δήλωσε: «Ελπίζει να γυρίσει σπίτι από το νοσοκομείο σύντομα αλλά εξακολουθεί να πονάει πολύ. Ξέρει ότι η Joanna έχει φύγει και είναι απολύτως συντετριμμένος όπως είμαστε όλοι μας. Θα μας λείψει τόσο πολύ. Και εκείνος είχε μια φρικτή δοκιμασία. Έχασε τη σύντροφό του που ήταν μαζί για 20 χρόνια. Και έχασε και τα σκυλιά του.

Συγγενείς και φίλοι αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι. «Μαμά, σε αγαπώ και μου λείπεις», είναι γραμμένο πάνω σε μία κάρτα, από τα δύο παιδιά της, την 24χρονη Elle και τον 19χρονο Dillon.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 0 
 1