Stranger Things: Μικρότερα σε διάρκεια θα είναι τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου
Οι Duffer Brothers, οι δημιουργοί του «Stranger Things», αποκάλυψαν πως τα επεισόδια της 5ης σεζόν της σειράς θα έχουν μικρότερη διάρκεια, εκτός από το τελευταίο.

Την Παρασκευή που μας πέρασε κυκλοφόρησαν στο Netflix τα δύο τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν του «Stranger Things» και, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσαν χαμό με την πλατφόρμα να “πέφτει” λίγα λεπτά μετά τη διαθεσιμότητά τους σε αρκετές περιοχές. Τώρα, οι φανς της αγαπημένης sci-fi σειράς περιμένουν  με ανυπομονησία την 5η και τελευταία σεζόν της σειράς.

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Happy Sad Confused» που παρουσιάστηκε από τον Josh Horowitz, οι δημιουργοί πίσω από την τεράστια επιτυχία του Netflix, οι Duffer Brothers, μίλησαν για όλα και αναφέρθηκαν σε αρκετά spoiler που αφορούν το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν του «Stranger Things». Οι δημιουργοί αναφέρθηκαν στους θανάτους των χαρακτήρων που είδαμε σε αυτά τα δύο επεισόδια, σε ένα φιλί που ήταν αυτοσχεδιασμός, αλλά και το τι να πρέπει να περιμένουμε από την πέμπτη σεζόν της σειράς.

Οι Duffer Brothers αναφέρθηκαν και στη διάρκεια που θα έχουν τα επεισόδια της τελευταίας σεζόν. Τα περισσότερα επεισόδια της τέταρτης σεζόν είχαν διάρκεια κοντά στα 80 λεπτά, ενώ τα τρία τελευταία δεν ήταν μικρότερα από μιάμιση ώρα. Το δίδυμο των δημιουργών υποστηρίζει πως τα επεισόδια της πέμπτης σεζόν δεν θα πρέπει να περιμένουμε να είναι τόσο μεγάλα. Ωστόσο, από αυτό εξαιρούν το τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν και το φινάλε της σειράς, που θέλουν να έχουν μεγάλη διάρκεια.

Όπως υποστηρίζει ο Matt:

«Είναι πιο πιθανό να κάνουμε αυτό που κάναμε εδώ, δηλαδή να έχουμε απλώς ένα επεισόδιο δυόμιση ωρών»

Ο Matt εξήγησε, μάλιστα, γιατί τα επεισόδια της 4ης σεζόν του «Stranger Things» ήταν τόσο μεγάλα σε διάρκεια. Όπως είπε:

«Ο μόνος λόγος που δεν περιμένουμε να είναι τόσο μεγάλα είναι επειδή τυπικά – ή σε τη σεζόν, αν το κοιτάξεις, είναι σχεδόν δύο ώρες από “χτίσιμο” μέχρι τα παιδιά μας να παρασυρθούν πραγματικά σε ένα υπερφυσικό μυστήριο. Τους γνωρίζεις, τους βλέπεις στη ζωή τους, τους βλέπεις να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στο γυμνάσιο και ούτω καθεξής. Ο Steve προσπαθεί να βγει ένα ραντεβού, όλα αυτά.

Τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί προφανώς στα δύο πρώτα επεισόδια. Για πρώτη φορά, δεν ολοκληρώνουμε τα πράγματα στο τέλος του τέταρτου επεισοδίου»

Σε ό,τι αφορά τον ρυθμό της επερχόμενης σεζόν, αλλά και την ταχύτητα των εξελίξεων, ο Matt υποστηρίζει ότι «θα κινείται γρήγορα», αν και δεν είναι σίγουροι αν «θα κινείται με 100 μίλια την ώρα»

Ενώ, εξήγησε:

«Οι χαρακτήρες θα είναι ήδη σε δράση, θα έχουν ήδη έναν στόχο και μια ώθηση, και νομίζω ότι αυτό θα χαράξει τουλάχιστον μερικές ώρες και θα κάνει αυτή τη σεζόν να είναι πραγματικά διαφορετική.

Είμαι βέβαιος ότι η ολοκλήρωση των θεμάτων θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Θα είναι σαν το «Return of the King» μας, με οκτώ διαφορετικά φινάλε για τους χαρακτήρες μας»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
 0