Βαρβάρα Κίρκη: Μίλησε για την καταγγελία στον Θέμη Αδαμαντίδη - «Τον αγάπησα και τον αγαπάω»
Η Βαρβάρα Κίρκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την καταγγελία σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησε η Βαρβάρα Κίρκη. Η σύντροφός του Θέμη Αδαμαντίδη μίλησε για την κατήγγειλε για ξυλοδαρμό που έκανε και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή.

Η Βαρβάρα Κίρκη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς στο τηλέφωνο. Αρχικά, δήλωσε για τον Θέμη Αδαμαντίδη και τη σχέση τους:

«Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλεια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Τον αγαπάω!

Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα.

Όλοι μου έλεγαν να φύγω»

Στη συνέχεια, η Βαρβάρα Κίρκη δήλωσε:

«Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Ίσως τον αγάπησα περισσότερο απ’ ότι μ’ αγάπησε αυτός. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα όριο»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;