Θέμης Αδαμαντίδης: Μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα - Εκνευρισμένος με τους δημοσιογράφους
Μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα ο γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, και δεν έκρυψε την ενόχλησή του με την παρουσία των δημοσιογράφων.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίτερα το Σάββατο, 2 Ιουλίου, ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του η σύντροφός του για ξυλοδαρμό. Ο τραγουδιστής, όταν έφτασε στην Ευελπίδων έδειξε αμέσως τον εκνευρισμό του για την παρουσία των δημοσιογράφων.

Μπαίνοντας στην Ευελπίδων, ο γνωστός τραγουδιστής είπε φανερά εκνευρισμένος:

«Βρε καλώς τα παιδάκια! Τι κάνετε παιδάκια;» 

Στη συνέχεια, όταν τον ρώτησε δημοσιογράφος για το πώς πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο, ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε:

«Όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο. Πηγαίντε σπίτια σας τώρα, άντε»

Να υπενθυμίσουμε πως το επεισόδιο φέρεται να εκτυλίχθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. Στις 12:30, το μεσημέρι της Παρασκευής, η Βαρβάρα Κίρκη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Θέμη Αδαμαντίδη το μεσημέρι έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής φέρεται να υπέβαλε και αυτός μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση. Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης, όπου και θα παραμείνει.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;