Survivor 5: Ο παίκτης που αποχώρησε μία ανάσα πριν τον τελικό
Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 5 λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Τα όρια έχουν στενέψει πολύ στο Survivor 5 καθώς πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Ένας ακόμα παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

Για αυτή την εβδομάδα, όπως είχε αποκαλύψει και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις παικτών. Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας οι δύο πρώτοι υποψήφιοι που προέκυψαν έπειτα από ισοψηφία, ήταν η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Νίκος Γιάννης. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Μαίη είχε αντιδράσει καθώς ένιωσε άσχημα που οι συμπαίκτες της δεν τη θεωρούσαν τόσο δημοφιλή και την έβγαλαν στον τάκο. Ωστόσο, ο Νίκος δέχθηκε πιο ήρεμος το αποτέλεσμα, αναφέροντας πως είναι μια ευκαιρία να δοκιμαστεί και να καταλάβει αν τον προτιμά το τηλεοπτικό κοινό.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας ο Νίκος Γιάννης ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει την ασυλία. Καθώς ο ίδιος ήταν, ήδη, υποψήφιος μπορούσε να σώσει έναν άλλο συμπαίκτη του. Η επιλογή του ήταν να σώσει τον Στάθη Σχίζα. Μία απόφαση που προκάλεσε την αντίδραση και τα δάκρυα της Σταυρούλας Χρυσαειδή γιατί το θεώρησε ως προδοσία για τη φιλία τους από την αρχή του Survivor 5.

Μετά το δεύτερο αυτό αγώνισμα πραγματοποιήθηκε και το Συμβούλιο του νησιού όπου έκλεισε η τετράδα των υποψηφίων για αποχώρηση στο Survivor 5 με άλλη μία ισοψηφία. Την τετράδα των υποψηφίων έκλεισαν ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Το βράδυ της Τρίτης, έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος και όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 5 στην πιο κρίσιμη φάση ήταν ο Νίκος Γιάννης.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο παίκτης δήλωσε:

«Νιώθω ήρεμος. Στενοχωριέμαι που δεν θα συνεχίσω στο παιχνίδι. Είμαι ξεκάθαρος, θα ήθελα να το σηκώσει η Σταυρούλα, που ξέρω πόσο έχει παλέψει στην έξω ζωή. Της αξίζει το τρόπαιο για το ήθος και την τιμιότητά που έχει δείξει» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;