The Masked Singer: Αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό - Ποιος κρυβόταν πίσω από τη μάσκα του Αμφορέα
Η μάσκα που αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του «The Masked Singer» - Το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από τον Αμφορέα

Ο ημιτελικός του «The Masked Singer» πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Το μουσικό σόου μεταμφιέσεων ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μετά το πέρας του ημιτελικού, από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους, μόνο οι τρεις πιο εντυπωσιακές μάσκες θα περνούσαν στον τελικό της επόμενης εβδομάδας.

Έτσι, οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι είχαν ετοιμάσει εμφανίσεις άνευ προηγουμένου προκειμένου να κερδίσουν τόσο τους τέσσερις κριτές – detectives, όσο και το τηλεοπτικό κοινό του «The Masked Singer». Για μια, όμως, από τις μάσκες αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία φορά που ανέβαινε στη σκηνή του λαμπερού σόου μεταμφιέσεων του ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής του σόου, Σάκης Ρουβάς, στο τελευταίο μέρος του «The Masked Singer», έπρεπε να ανακοινώσει εκείνον ή εκείνη που θα έπρεπε να βγάλει τη μάσκα και να αποχωρήσει από το σόου λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Το κοινό είχε ψηφίσει και η απόφαση ήταν οριστική.

Η μάσκα που αποχώρησε ήταν ο Αμφορέας, ενώ, πίσω από την μάσκα κρυβόταν ο Ιβάν Σβιτάιλο!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;