Η Dakota Johnson μίλησε για τα «χαοτικά» γυρίσματα του «Fifty Shades of Grey»
Η Dakota Johnson μίλησε για το παρασκήνιο των γυρισμάτων της τριλογίας «Fifty Shades» και τα προβλήματα που υπήρξαν.

Η Dakota Johnson έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της. Η διεθνούς φήμης ηθοποιός αποκάλυψε και μερικά παρασκήνια από τα γυρίσματα της ταινίας «Fifty Shades of Grey».

Η Dakota Johnson έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της ως Αναστάζια Στιλ στην τριλογία αυτών των ταινιών. Ωστόσο, η ίδια δεν έχει καθόλου καλές αναμνήσεις από τα γυρίσματα της ταινίας και, μάλιστα, αποκάλεσε τη διαδικασία της δημιουργίας των ταινιών ως «χαώδης». Η ίδια έριξε την ευθύνη της κατάστασης αυτή στη συγγραφέα των βιβλίων, την E. L. James, που διατήρησε τον δημιουργικό έλεγχο των κινηματογραφικών μεταφορών.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε:

«Υπέγραψα για να κάνω μια πολύ διαφορετική εκδοχή της ταινίας που καταλήξαμε να κάνουμε.

[Η E. L. James] είχε τον δημιουργικό έλεγχο, όλη μέρα, κάθε μέρα, και απλώς απαιτούσε να συμβούν ορισμένα πράγματα. Υπήρχαν μέρη των βιβλίων που απλά δεν θα λειτουργούσαν σε μια ταινία, όπως ο εσωτερικός μονόλογος, που μερικές φορές ήταν απίστευτα άβολος. Δε θα λειτουργούσε να πούμε δυνατά αυτά που σκεφτόταν ο χαρακτήρας.

Πάντα ήταν μια μάχη. Πάντα. Όταν πέρασα από οντισιόν για εκείνη την ταινία, διάβασα έναν μονόλογο από το «Persona» και είπα, «Ω, αυτό θα είναι πραγματικά ξεχωριστό».

Υπήρχαν πολλές διαφορετικές διαφωνίες. Δεν μπόρεσα ποτέ να μιλήσω για αυτό ειλικρινά, γιατί ήθελα να προωθήσω μια ταινία με τον σωστό τρόπο, και είμαι υπερήφανη για αυτό που φτιάξαμε τελικά και όλα πήγαν όπως έπρεπε, αλλά ήταν δύσκολο»

Η Dakota Johnson αποκαλύπτει, επίσης, στη συνέντευξή της:

«Θα κάναμε τις λήψεις της ταινίας που ήθελε να κάνει και μετά θα κάναμε τις λήψεις της ταινίας που θέλαμε να κάνουμε.

Το προηγούμενο βράδυ, θα ξαναγυρίζαμε σκηνές με τον παλιό διάλογο για να προσθέσω μια γραμμή εδώ κι εκεί. Ήταν σαν χάος όλη την ώρα»

Παρά και τις μάχες που έγιναν στα παρασκήνια, η Johnson δεν τρέφει καμία κακία για την James ή το franchise που την έκανε διάσημη. Όπως δήλωσε στο Vanity Fair:

«Αν γνωρίζαμε εκείνη τη στιγμή ότι θα ήταν έτσι, δεν νομίζω ότι θα το έκανε κανείς.

Θα ήταν σαν, “Ω, αυτό είναι χαώδης.” Αλλά όχι, δεν το μετανιώνω… Υπάρχουν πράγματα που ακόμα δεν μπορώ να πω γιατί δεν θέλω να βλάψω την καριέρα κανενός και δεν θέλω να βλάψει τη φήμη κανενός, αλλά και ο Jamie [Dornan] και εγώ είχαμε πολλή καλή μεταχείριση. Η James είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και ήταν πάντα ευγενική μαζί μου και είμαι ευγνώμων που ήθελε να είμαι σε αυτές τις ταινίες»

Τελικά, είπε:

«Ήταν υπέροχο για την καριέρα μου. Τόσο εκπληκτικό. Τόσο τυχερό. Αλλά ήταν περίεργο. Τόσο παράξενο»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;