MAD VMA 2022: Σκληρό βίντεο από το ξύλο ανέβασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου - Το μήνυμά της
MAD VMA 2022: Καρέ - καρέ ο τραυματισμός των παρευρισκόμενων.

Το ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik μαζί με τους μπράβους στα MAD VMA 2022 ήταν μια στιγμή που αμαύρωσε τον θεσμό και οι εικόνες βίας έκαναν τον γύρο της Ελλάδας και αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης αυτή τη στιγμή.

Οι μάχες σώματα με σώμα, οι μπουνιές, οι κλωτσιές και οι καρέκλες που εκσφενδονίστηκαν αποτελούν εικόνες χάους και ντροπής για μια μουσική βραδιά διασκέδασης και ψυχαγωγίας, ειδικά όταν αυτές οι σκηνές βίας εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που θαυμάζουν αυτούς τους τύπους.

Πολλοί επώνυμοι έδωσαν ακόμη μια φορά το παρών στα Video Music Awards και εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το επεισόδιο ανάμεσα σε τράπερς και μπράβους. Μια εξ αυτών ήταν η Βίκυ Χατζιβασιλείου, η οποία ανέβασε ένα βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει λίγα δευτερόλεπτα από την άγρια συμπλοκή, πώς έπεσαν και χτύπησαν, ευτυχώς ελαφρά, οι παρευρισκόμενοι που έτυχε να είναι στο σημείο εκείνη τη στιγμή.

Η παρουσιάστρια του “Πάμε Πακέτο” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Αν η… Μουσική είχε διαχειριστική οντότητα, σήμερα θα είχε αποπέμψει από τους κόλπους της τους δράστες της χθεσινής αθλιότητας! Εφόσον δεν το έκαναν ήδη εχθές οι διοργανωτές της εκδήλωσης.
Επειδή όμως η Μουσική δεν έχει διαχειριστική οντότητα και ενίοτε είναι και…κουφή, ας αναλάβει το ρόλο της τουλάχιστον η Δικαιοσύνη που είναι τυφλή. Διότι εχθές τελέστηκαν ποινικά αδικήματα… Άντε παιδιά τα τραπερ-άκια σας και σ’ άλλη παραλία.(Και έχει και 40° σήμερα, και δεν έχουμε και πολλές αντοχές!)».

View this post on Instagram

A post shared by ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (@vikyhatzivasiliou)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1