ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο «Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Ηγεσία»
ΕΚΠΑ: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο e-learning.

Εισαγωγή: Σκοπός του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους/τις εκπαιδευόμενους/ες με ένα εύρος γνώσεων που συνθέτουν τις αρχές της αποτελεσματικής ηγεσίας και της ορθής οργανωσιακής συμπεριφοράς. Στο πλαίσιο αυτό, θα αναλυθούν βασικές έννοιες της ηγεσίας, του coaching, της οργανωσιακής κουλτούρας, του project management και της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να ενισχύσει με δεξιότητες ηγέτες που επιθυμούν να αναπτύξουν την επιχείρηση ή τον οργανισμό τους σε ένα παγκόσμιο και διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, προκειμένου να κατανοήσουν την κουλτούρα και την πολυπλοκότητα της διαδικασίας λήψης στρατηγικών αποφάσεων. Ειδικότερα, επιχειρείται η εμβάθυνση στο πώς μπορεί το άτομο να θέτει νέους στόχους και να διαχειρίζεται τις αλλαγές με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπο στο εργασιακό του περιβάλλον. Ιδιαίτερη έμφαση επίσης δίνεται στην ανάπτυξη μεθόδων αποτελεσματικής διαχείρισης των συγκρούσεων, στα πλαίσια συμμετοχής των ατόμων σε ομάδες, καθώς κρίνεται απαραίτητο εφόδιο για την αποτελεσματική ηγεσία.

Με την παρακολούθηση του προγράμματος οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες, αντιλαμβανόμενοι την αξία της παρακίνησης του ανθρώπινου δυναμικού και των βασικών αρχών του coaching, ενώ παράλληλα, θα βελτιώσουν τον τρόπο που λαμβάνουν τις αποφάσεις τους τόσο σε ατομικό όσο και σε οργανωσιακό επίπεδο ως στελέχη ενός οργανισμού ή μίας επιχείρησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής, καθώς και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ειδικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους ασκούν ή πρόκειται να ασκήσουν καθήκοντα ηγεσίας ή στρατηγικής, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τη σχετική γνώση ως παράγοντα προσωπικής και διαπροσωπικής βελτίωσης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
14/10/2022

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
24/10/2022

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
5 Μήνες (269 ώρες)

Δίδακτρα (σε δόσεις): 425 €
Αριθμός δόσεων: 3
Ποσό δόσης: 142 €
Δίδακτρα (εφάπαξ): 408 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;