Άγγελος Μπράτης: «Αυτή είναι η τρίτη σχέση στη ζωή μου - Είμαι πολύ πιστός άνθρωπος»
Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στο «Πρωινό» για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως αυτό τον καιρό βρίσκεται σε σχέση.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και πρώην κριτής του GNTM, Άγγελος Μπράτηςβρέθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό», όπου μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά και για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπράτης αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή δήλωσε:

«Ναι, είμαι σε σχέση. Τελεία», και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι η πρώτη μου σχέση στη ζωή μου. Δόξα τω Θεώ, αυτή είναι η τρίτη στη ζωή μου. Είμαι πολύ πιστός άνθρωπος, είμαι πολύ πιστός γενικά. Η πρώτη μου σχέση είχε 10 χρόνια διάρκεια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη ποτέ. Είμαι πάρα πολύ αναλυτικός στη ζωή μου».

Μάλιστα, συνέχισε αναφερόμενος στους ανθρώπους που τον προσελκύουν λέγοντας:

«Αυτό που με έλκει σε έναν άνθρωπο είναι η ανθρωπιά, δεν μπορώ να είμαι με κάποιος που δεν είναι καλός. Η καλοσύνη είναι τα πάντα για μένα. Και το να είμαι φίλος, να μπορώ να πω τα πάντα, να μην υπάρχει καμία κριτική κι επίσης να είμαι ίσος, δεν μπορώ τις ανισορροπίες, τους ανταγωνισμούς. Αν είμαι με κάποιον θέλω να είμαι για να περνάω ωραία».

Όσον αφορά το αν σκέφτεται να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ το κομμάτι γάμος και παιδιά, αλλά θα με ενδιέφερε να είναι όλα ίσα σε αυτή την κοινωνία. Οι άνθρωποι να έχουν ίσα πραγματικά δικαιώματα και να μην έχουν μόνο ίσες υποχρεώσεις».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;