Αλέξης Πατέλης: «Στη δικιά μου περίπτωση ήταν ο ίδιος να αποδεχτώ τη σεξουαλική μου ταυτότητα»
Ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, μίλησε για τη σεξουαλική του ταυτότητα στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή το «Πρωινό». Μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό του και τον γάμο τους, την καθημερινότητά του και το πότε αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Αρχικά, ο Αλέξης Πατέλης είπε:

«Πρέπει όλοι να μπορούμε να είμαστε αυτό που θέλουμε να είμαστε και αυτό που είμαστε πραγματικά. Μια κρυφή ζωή δεν είναι μια πραγματική ζωή. Ο πρωθυπουργός έκανε τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό, τον κ. Γιατρομανωλάκη και έκανε και την επιτροπή που θεσμικά μελέτησε το θέμα της ισότητας ΛΟΑΤΚΙ. Ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα θέμα, είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός, επιλέγει τους συνεργάτες του με βάση τις ικανότητές τους»

Ενώ, συνέχισε λέγοντας:

«Έχω παντρευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα έχω υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Ελπίζω ότι θα δούμε και στην Ελλάδα να γίνεται γάμος και θα είστε και καλεσμένοι.

Στα 33 μου πήγα από το 0 στο 100, το είπα στους γονείς, στους φίλους μου. Στη δικιά μου περίπτωση ήταν ο ίδιος να αποδεχτώ τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Ήμουν καλός μαθητής, τα είχα βάλει όλα σε κουτάκια, θα πάρω το αυτοκίνητο, τη γυναίκα, το εξοχικό, το σκυλί και σε αυτά τα κουτάκια δεν ήταν αυτό. Μέχρι που κατάλαβα ότι στη ζωή για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να αποδεχτείς αυτό που είσαι»

Ο Αλέξης Πατέλης, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους γονείς του και δήλωσε:

«Οι γονείς μου είναι πάρα πολύ υποστηρικτικοί»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;