Christina Aguilera: Εμφανίστηκε με strap-on στο Pride του Λος Άντζελες - Αποθεώθηκε από το κοινό
Στο Pride του Λος Άντζελες, η Christina Aguilera επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο διακοσμημένο με κρυστάλλους strap-on.

Στο Pride του Λος Άντζελες που έγινε το Σάββατο (11/6), η Christina Aguilera επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο διακοσμημένο με κρυστάλλους strap-on, συνδυάζοντάς το με ένα επίσης πράσινο «κορμάκι» γυμνασμένων θωρακικών και δικεφάλων στο ντουέτο της με την Kim Petras.

Οι δύο τους τραγούδησαν μια από τις τελευταίες επιτυχίες της Πέτρας, το “XXX“, ενώ η Christina Aguilera περιφερόταν στη σκηνή με το strap-on της.

Στο σόου της η τραγουδίστρια καταδίκασε τον περιβόητο νόμο της Φλόριντα «Don’t Say Gay» δείχνοντας βίντεο με χορευτές που κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν “say gay“.

 

Σε μία από τις εμφανίσεις της φορούσε στενό κορμάκι με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

 

Στο τέλος του σόου η 41χρονη ευχαρίστησε την LGBTQ+ κοινότητα για τη στήριξή της «στην 20χρονη και πλέον καριέρα μου. Είστε η οικογένειά μου. Είμαι πάντα πολύ χαρούμενη που δίνω φωνή ή τουλάχιστον προσπαθών σε όποιον νιώθει καταπιεσμένος ή απόκληρος. Είμαι περήφανη που σας αποκαλώ οικογένειά μου», είπε στο πλήθος.

H Christina Aguilera ερμήνευσε μεταξύ άλλων τα τραγούδια “Feel This Moment,” “Vanity” “Bionic”, και “Beautiful” ενώ τη συνόδευσαν η Mya και η Πάρις Χίλτον.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;