Survivor 5: Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση
Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5;

Για ακόμα μία φορά οι δύο ομάδες του Survivor 5 βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, οι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό, και έπρεπε να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί το αγώνισμα για την δεύτερη ατομική ασυλία. Σε αυτό, ο αρχηγός της μπλε ομάδας του Survivor 5, Άρης Σοϊλέδης, κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού, η Ασημίνα Χατζηανδρέου εξομολογήθηκε στον συμπαίκτη της, Άρη Σοϊλέδη, τον φόβο της για την 11η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα ο οποίος και έχει διώξει πολύ κόσμο μέχρι και σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης με τη δυναμική που δείχνει να έχει. Όπως είπε η Ασημίνα:

«Πια θεωρώ πως όταν ρίχνω την ψήφο μου στον Σπύρο είναι σαν να ρίχνω λευκό. Γιατί έχει δείξει την δυναμική του στον κόσμο, έχει δείξει ότι μπορεί να διώξει κόσμο από δω μέσα οπότε το να τον ψηφίζουμε νομίζω ότι θα κάνει κακό στα άλλα δυο παιδιά που θα βγουν υποψήφιοι μαζί του. Από τους άλλους δύο που θα είναι στον τάκο, σίγουρα θα διώξει κάποιον»

Σε αυτό, όμως, ο Άρης Σοϊλέδης δεν φάνηκε να συμφωνεί, καθώς δήλωσε στην κάμερα του Survivor 5:

«Ίσως η Ασημίνα να θεωρεί πως, αν βγει υποψήφια μαζί με τον Σπύρο, θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Της έχω πει πάρα πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Ο Σπύρος θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα αποχωρήσει.

Δεν μπορεί να κάτσει ένας παίκτης αγωνιστικά τόσο αδύναμος και να πάει πολύ μακριά στο Survivor. Ήδη έχει πάει πολύ μακριά»

Κόκκινοι και Μπλε, λοιπόν, βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και κλήθηκαν να δώσουν την ψήφο τους σε εκείνον ή εκείνη που θεωρούν τον πλέον αδύναμο παίκτη του Survivor 5 και να τον βγάλουν στον… τάκο μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα. Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, υποψήφιος για αποχώρηση δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα για αυτή την εβδομάδα είναι η Ασημία Χατζηανδρέου.

Η παίκτρια του Survivor 5 είχε υποψιαστεί αυτή την εξέλιξη. Όπως τόνισε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

«Το περίμενα! Είχα δει πολλές συζητήσεις και πολλά πράγματα απλά δεν περίμενα σε αυτή την ψηφοφορία. Αν δεν κατάφερνα να πάρω το κολιέ στην επόμενη ασυλία το περίμενα αύριο γιατί, όπως έχουν πει και τα παιδιά, ψηφίζουμε αγωνιστικά.

Με αυτή την ψηφοφορία έχουν εκτεθεί γιατί θεωρώ ότι βάση των τελευταίων αγωνισμάτων, εκεί που υστερεί το κομμάτι Survivor, είναι στο αντρικό και θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί είτε ο Στάθης είτε ο Τάλα που είναι πιο κάτω αγωνιστικά»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;