Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις με τέσσερα μαθήματα
Συνεχίζονται σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου, οι Πανελλήνιες 2022 για τους μαθητές των ΕΠΑΛ με εξετάσεις σε τέσσερα μαθήματα ειδικότητας.

Μπορεί οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ ) να ολοκλήρωσαν τις Πανελλήνιες 2022 την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, όμως οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ ) συνεχίζουν την προσπάθειά τους, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουνίου. Σήμερα, οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε τέσσερα μαθήματα ειδικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίστηκαν το Σάββατο σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανικής ενώ σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές.

Το Σάββατο, 18 Ιουνίου, ξεκινά η εξέταση των Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων με το μάθημα των Αγγλικών και τελειώνει την Πέμπτη, 30 Ιουνίου με Ιταλικά.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ

Πηγή εικόνας: Intime

Οι εξετάσεις τελείωσαν την Παρασκευή (10/6) για τους υποψήφιους και τις υποψήφιες των ΓΕΛ, ενώ οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΕΠΑΛ θα συνεχίσουν να διαγωνίζονται έως και τις 17 Ιουνίου. Έπειτα, ακολουθούν οι εξετάσεις των υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα που «ξεκλειδώνουν» συγκεκριμένες σχολές.

Το πρόγραμμα των επόμενων μαθημάτων στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΕΠΑΛ έχει ως εξής:

Πανελλήνιες 2022 μόνο στο neolaia.gr!

Πανελλήνιες και το 2022 στο neolaia.gr! Όλες οι εξελίξεις και τα νέα για την ύλη και το πρόγραμμα των εξετάσεων, τον τρόπο εξέτασης των μαθημάτων, τις βάσεις εισαγωγής, το μηχανογραφικό, τον υπολογισμό των μορίων, αλλά και θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις! STAY TUNED στο neolaia.gr για να μαθαίνεις πρώτος/-η τα πάντα για τις Πανελλήνιες 2022!

Πηγή Φωτογραφιών: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;