Travel blogger δείχνει την «ταλαιπωρία» του να τραβήξεις μία φωτογραφία στη Σαντορίνη
Μία travel blogger μας αποδεικνύει ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε όσα βλέπουμε στο Instagram!

Το Instagram vs reality είναι ένα trend που έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό να γίνεται viral. Πολλοί είναι οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν τι συμβαίνει πίσω από τις ξεχωριστές και μοναδικές φωτογραφίες που μοιράζονται με τους followers τους. Αυτό έκανε και η travel blogger, Λούσι Τράνος.

Η γνωστή travel blogger έδειξε την αλήθεια πίσω από την προσπάθειά της να τραβήξει μια φωτογραφία στη Σαντορίνη. Τις ουρές, τον κόσμο, αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις με όλον αυτόν τον κόσμο τριγύρω.

Η νεαρή travel blogger, που βρίσκεται πίσω από τον δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram lucyinthesskyy, ταξίδεψε στη χώρα μας και θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της το παρασκήνιο πίσω από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην Οία, ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυφωτογραφημένα σημεία της Σαντορίνης. Όπως εξηγεί στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Δείχνοντας την πραγματικότητα από την Οία στη Σαντορίνη. Πιθανότατα θα είναι γεμάτο το διάσημο σημείο του ηλιοβασιλέματος και ο κόσμος θα κάνει ουρά για να τραβήξει φωτογραφίες στα σημεία με τους μπλε τρούλους, εκτός αν φτάσετε εκεί στις 7 το πρωί.

Η Οία ένα από τα πιο όμορφα σημεία στον κόσμο, οπότε δεν είναι περίεργο που προσελκύει τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα ξυπνούσατε νωρίς για να δείτε την Οία χωρίς κόσμο;»

Η Λούσι Τράνος αποκάλυψε ότι επισκέπτεται το νησί της Σαντορίνης κάθε καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια. Όπως είπε η γνωστή travel blogger, κάθε χρόνο αντικρίζει όλο και περισσότερο κόσμο στο μαγευτικό αυτό σημείο.

Η ίδια παραδέχεται:

«Ήταν ωραίο να την βλέπουμε άδεια το 2020, αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι αυτή τη στιγμή… Αν θέλετε να ζήσετε τη Σαντορίνη με ήρεμες και πιο αυθεντικές διαθέσεις, θα πρέπει σίγουρα να μείνετε μακριά από τα ‘καυτά’ σημεία που αναφέρθηκαν και να χαθείτε στα σοκάκια ή να επισκεφθείτε άλλα χωριά όπως το Ημεροβίγλι, η Μεσαριά, το Μεγαλοχώρι και τα Φηρά που είναι πάντα λιγότερο πολυσύχναστα»

Οι σκηνές με την κοσμοσυρροή και το πλήθος που περίμενε για μία και μόνο φωτογραφία από τη Σαντορίνη εξέπληξαν τους 200.000 ακολούθους της. Οι περισσότεροι δεν πίστευαν ότι τόσος κόσμος περίμενε για μια μοναδική φωτογραφία. Μία γυναίκα έγραψε:

«Επισκέφτηκα επίσης το καλοκαίρι του 2020, ήταν πιθανώς μια ευκαιρία στη ζωή μου να το δω τόσο άδειο!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucia | Travel + Fashion ✨ (@lucyinthesskyy)

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;