Λονδίνο: Το τεράστιο πιτόγυρο που έγινε viral στο TikTok
Ένα νέο σουβλατζίδικο στην περιοχή Enfield του Λονδίνου, έχει καταφέρει να γίνει viral χάρη στο μέγεθος του τυλιχτού του.

Ένα γυράδικο από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στα videos του χάρη στο μέγεθος του πιτόγυρου που ετοιμάζει.

Το σουβλάκι ή τυλιχτό ή πιτόγυρο, αποτελεί το αγαπημένο ελληνικό street food. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση γύρω από την τιμή του, η οποία έχει ανέβει κατακόρυφα, όμως η αλήθεια είναι πως κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν ποτέ.

Ένα νέο σουβλατζίδικο στην περιοχή Enfield του Λονδίνου, το οποίο άνοιξε πριν από περίπου ένα χρόνο, έχει καταφέρει να γίνει viral χάρη στο μέγεθος του τυλιχτού του.

Πιο συγκεκριμένα, το Tasty Gyros δημιούργησε λογαριασμό στο TikTok, όπου σε κάθε βίντεο βλέπουμε μία από τις εργαζόμενες να ετοιμάζει ένα τεράστιο πιτόγυρο, βάζοντας μέσα μια μεγάλη ποσότητα κρέατος, μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά που ξέρουμε. Τα συγκεκριμένα βίντεο μαζεύουν κάθε φορά χιλιάδες προβολές, με κάποια από αυτά να έχουν ξεπεράσει ακόμη και τα τρία ή τέσσερα εκατομμύρια.

Το μέγεθος του τυλιχτού είναι από τα μεγαλύτερα που έχουμε δει, ενώ η τιμή του είναι αρκετά καλή. Το γίγας σουβλάκι το βρίσκουμε στο μενού της επιχείρησης στις 5,29 λίρες, δηλαδή λίγο παραπάνω από τα έξι ευρώ.

 

@yosilda2020 #KindAndFree #gyros #souvlaki #tastygyros #london #londo #londonlife @tastygyros @ledis_la ♬ original sound – Giosilda Josi

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
4'
74 - 58
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;