Άσπα: Η αδερφή του MadClip αποκαλύπτει την τελευταία επιθυμία του πριν πεθάνει
Άσπα: Η αδερφή του MadClip μίλησε συγκινημένη για τον αδερφό της.

Ο MadClip ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους τράπερ της γενιάς που παρά τη σύντομη πορεία του κατάφερε να κάνει μεγάλες επιτυχίες. Ο θάνατός του τον Σεπτέμβριο του 2021 σε τόσο μικρή ηλικία αλλά και σε μία φάση, που η καριέρα του ήταν πραγματικά στα «πάνω της» σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στους οικείους του, αλλά και στο φανατικό κοινό του.

 

Η αδερφή του, Άσπα, αυτή την περίοδο κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού και προσπαθεί μέσα από εκείνη να μείνει «ζωντανός» και ο αδερφός της. Χθες Τετάρτη (25/5) η Άσπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε αρκετά συγκινημένη για τον αδερφό της αποκαλύπτοντας μάλιστα την τελευταία του επιθυμία.

Συγκεκριμένα, δεδομένου ότι η Άσπα ήταν πολύ κοντά με τον MAdClip αποκάλυψε πως τελευταία του επιθυμία ήταν να μπει η αδερφή του στον χώρο του τραγουδιού, αφού την πίστευε πάρα πολύ.


«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μού ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος. Υπάρχει αυτό το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, οπότε θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο», είπε αρχικά η Άσπα και συνέχισε λέγοντας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ASPA (@aspaofficial)

«Ήταν αυθεντικός και αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Πήγαινα στα πρώτα του live, όταν ακόμα δεν ήταν πολύ γνωστός. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το “Μπορεί”. Για τη μητέρα μου ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα. Της θυμίζει τον αδερφό μου ο χώρος και είναι λίγο δύσκολο. Έβλεπε το άγχος που είχε ο αδερφός μου και αυτό την ανησυχεί».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1