Survivor 5: Δυσκολεύουν τα πράγματα εντός και εκτός στίβου μάχης - Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 5: Στον αποψινό αγώνα (23/5), "Κόκκινοι" και "Μπλε" θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη. Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Η ήττα της Κόκκινης ομάδας και το πρώτο Συμβούλιο της εβδομάδας ανέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καταλογίζει στον φαρμακοποιό μία «αδιανόητη εμμονή» να παραμείνει στο Survivor 5 χρησιμοποιώντας μάλιστα όπως λέει, κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να το πετύχει.

Παράλληλα, η κούραση έχει πια καταβάλει τους παίκτες και υπάρχουν συνεχώς εντάσεις.

Ο Σπύρος Μαρτίκας δέχεται τα βέλη των συμπαικτών του και όπως είναι φυσικό η μπάλα παίρνει και τη Βρισηίδα, με την οποία είναι πλέον και επίσημα ζευγάρι.

Η ένταση στους πάγκους ανεβαίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα και αυτή μεταφέρεται και στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί, η Στέλλα Ανδρεάδου κάνει λόγο για «λυκοφιλίες», αναφερόμενη στον Άρη Σοϊλέδη και τη συμπεριφορά του απέναντι στον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Οι Κόκκινοι κατακτούν απόψε τη νίκη, κάνουν το 1-1 στις ασυλίες της εβδομάδας και στέλνουν τους Μπλε ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση. Αυτός, σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα διεκδικήσει την ψήφο του κοινού θα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;