Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: «Αν έλεγα σε κάποιον πως δε θα ξαναγυρνούσα ποτέ, θα ήταν γιατί είμαι στεναχωρημένη»
Η Βίκυ Καγιά επανήλθε στις δηλώσεις που έκανε για την Έλενα Χριστοπούλου - «Μάλλον, πικρία θα έχει»

Ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα είναι οι αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο του GNTM. Την Βίκυ Καγιά συνάντησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ για το Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με την Έλενα Χριστοπούλου.

Η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Βρε παιδιά, τι έχετε πάθει με την Έλενα; Ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν θα ξαναγύρναγε κάπου, μάλλον πικρία θα έχει. Δεν βλέπω κάποιον άλλον λόγο. Είναι δικαίωμα της της γυναίκας, ρε παιδιά. Καλά κάνει και λέει όσα λέει, γιατί με ρωτάτε εμένα για αυτό; Όλοι δεν πήραμε δόξα από κάτι όταν ξεκινήσαμε στα τηλεοπτικά πρώτα μας βήματα; Εντάξει…

Εσείς μου μεταφέρατε τις δηλώσεις της, πως είπε ότι δεν θα ξαναγύρναγε ποτέ στο GNTM. Αν εγώ έλεγα σε κάποιον πως δεν θα ξαναγυρνούσα ποτέ, θα ήταν γιατί είμαι στεναχωρημένη»

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά συμπλήρωσε:

«Όλοι έχουν το δικαίωμα να λένε αυτό που θέλουν. Εγώ θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να συνεργάζομαι αρμονικά με το κανάλι. Από κει και πέρα τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλω εγώ και το ξέρουμε όλοι όσοι συνεργαζόμαστε με κανάλια. Είμαι πάρα πολύ σοβαρός επαγγελματίας. Είναι υποτιμητικό και για τη διοίκηση του καναλιού μου, στο STAR και τους ανθρώπους που δουλεύουν μέρα νύχτα για να πηγαίνουν τα πράγματα αρμονικά να λέγονται αυτά τα πράγματα» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;