Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Είναι άδικο να παίρνουν παίκτες ριάλιτι τη θέση ηθοποιών»
Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης στο «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Ασπιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για τη ζωή του, το επάγγελμά του αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες.

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ασπιώτης αποκάλυψε πως τα καλοκαίρια έχει δουλέψει ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, έχει κάνει λάντζα έως και υπεύθυνος καταστήματος.

«Ζω από τη δουλειά μου, δεν έχω οικονομικό background, τα βγάζω με δυσκολία, πολλές φορές δανείζομαι», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε αναφερόμενος στον έρωτα.

Μιλώντας λοιπόν για τον έρωτα δήλωσε πως είναι ένα πολύ σημαντικό συναίσθημα, ενώ για τον ίδιο πιστεύει πως είναι των άκρων, αν και δεν το θέλει.

«Όλοι έχουν δικαίωμα να δοκιμαστούν σε κάτι στο χώρο μας, το αν μείνουν είναι το θέμα», ανέφερε ενώ παράλληλα πιστεύει πως είναι άδικο να παίρνουν οι παίκτες ριάλιτι τη θέση ηθοποιών.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό και ως Ντάνο, ο οποίος όπως λέει είναι κούκλος, αλλά δεν τον έχει δει να παίζει. Στη συνέχεια «ταξίδεψε» πίσω το 2014, όταν ο Αλέξανδρος Ρήγος τον είχε βάλει να κάνει μία σωματική μεταμόρφωση και έχασε 20 κιλά μέσα σε 3 μήνες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;