Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Η νίκη άλλαξε τη ζωή μου 100%»
Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Όσα είπε για τη ζωή της ένα χρόνο μετά τη νίκη της στο MasterChef 5.

Στο επεισόδιο του «The 2night Show» που προβλήθηκε χθες Τρίτη (17/5) βρέθηκε καλεσμένη η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, η οποία μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μαγειρική και όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της ένα χρόνο μετά τη μεγάλη της νίκη.

«Η νίκη μου στο MasterChef άλλαξε τη ζωή μου 100%. Η ζωή άλλαξε αλλά οι συνήθειες δεν άλλαξαν, καλυτέρευσαν. Πολύ κι οικονομικά… Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ κουζίνα και δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ, φοβάμαι. Εκεί υστερώ πολύ και θέλω πολλή δουλειά», ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη μιλώντας για όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της μετά τη νίκη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margarita.nikolaidi

Έπειτα, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αναφέρθηκε και σε όσους/όσες αποφασίζουν να τελειώσουν μία σχολή μαγειρικής, αλλά θέλουν από την αρχή να γίνουν… σεφ!

«Υπάρχει αυτή η μάστιγα, που βγαίνουν από τη σχολή και τους λένε κατ’ ευθείαν σεφ. Δεν ξέρω είναι μόδα; Αλλά όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, όχι μάγειρες… Εγώ τους λέω ότι με λένε πρώτα Μαργαρίτα και μετά η μαγείρισσα, όπως εσείς. Είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου πιο πάνω από κάποιον και να έχει περισσότερες γνώσεις από εμένα. Το ότι πήρα έναν τίτλο, δεν σημαίνει πως είμαι η πρώτη σεφ της Ελλάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

Ακόμη, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μίλησε για την τηλεόραση και την παραμονή της στο σπίτι του MasterChef λέγοντας:

«Στο παιχνίδι δεν καταλάβαινα ότι ήμουν στην τηλεόραση είχε γίνει τόσο πολύ καθημερινότητα, ήταν όλοι σαν οικογένειά μου εκεί πέρα, τους αγαπώ πάρα πολύ. Όταν βγήκα, εντάξει, το κατάλαβα. Είναι ωραία η τηλεόραση».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μίλησε για τον αγαπημένο της Χρήστος, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν είμαι παντρεμένη ακόμα, αλλά πλησιάζουμε και σε αυτό. Ο σύντροφός μου, ο Χρήστος είναι ζαχαροπλάστης. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε ένα μαγαζί που θα χωράει όλα κι όλα 20 άτομα, αλλά αυτά τα 20 άτομα θέλουμε να φεύγουν και να λένε ότι θα ξανάρθουν. Δεν θέλω ένα μαγαζί που θα είναι all day bar και θα κάνω τα πάντα».


Επιπλέον ρωτήθηκε και για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος περιμένει το πρώτο του παιδί, με την ίδια να λέει πως δεν γνωρίζει αν είναι αλήθεια, αλλά χαίρεται πολύ για εκείνον.

«Ταιριάζουν πολύ, έχουν απίστευτη χημεία με τη Χρύσα. Θέλω να γίνω νονά. Αυτός μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος στον γάμο, εγώ θα γίνω νονά», ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Τέλος, όπως ήταν φυσικό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε εάν έχει δει καθόλου MasterChef 6 με την ίδια να λέει πως δεν προλαβαίνει.

«Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω δει φέτος, βγαίνω έξω, πήγα στην αρχή και δεν προβλέπεται να ξαναπάω», απάντησε μουδιασμένη η Μαργαρίτα αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει δεχτεί πρόταση και για εκπομπή μαγειρικής!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;