Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση»
Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε για τις κατηγορίες κατά του ηθοποιού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες εις βάρος του. Το πρωί του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, ο συνήγορος του ηθοποιού υποστήριξε ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μιλώντας ζωντανά στο «Χαμογέλα και πάλι», ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε εκ νέου πως ο πελάτης του, Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος δηλώνοντας και πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνθέτουν το κατηγορητήριο του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης. Όπως υποστήριξε:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, είναι σχεδόν ένα χρόνο φυλακισμένος για κατηγορίες που δεν υπάρχουν στοιχεία. Μία καταγγελία που έχει γίνει το 2008 και το 2009, η καταγγέλλουσα η μόνη απόδειξη είναι ο λόγος της και τα λεγόμενα των οικείων της.

Πρέπει να γίνονται οι καταγγελίες σε συγκεκριμένο χρόνο και να τεκμηριώνονται για να μην υπάρχει εκφυλισμός του #Metoo. Είναι τόσο ισχυρό το βίωμα του βιασμού που κάθε γυναίκα θα πρέπει να το καταγγέλλει άμεσα. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αυτό ορίζουν οι νόμοι. Από τα στοιχεία που υπάρχουν, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος. Ειδικά η πρώτη καταγγέλλουσα έχουν πέσει σε τέτοιες αντιφάσεις, που εάν διαβάσει κανείς στη συνέχεια αυτά που είπε, θα το δει και μόνος του ότι είναι αθώος»

Ο κ. Δημητρακόπουλος συμπλήρωσε στην εκπομπή τα εξής:

«Το κοινό που έχουν τα 3 άτομα, προσέγγισαν τον ηθοποιό για να βρουν δουλειά και δεν βρήκαν. Το κίνητρο που έχει μία γυναίκα, και δεν είναι η δημοσιότητα, θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Καμία γυναίκα δεν ανέφερε στο ΣΕΗ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε βιάσει κάποια γυναίκα. Είχαν επισημάνει τον σκληρό χαρακτήρα του, και δεν μιλούν για βιασμό»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;