Eurovision 2022: Πού θα γίνει ο επόμενος διαγωνισμός αν κερδίσει η Ουκρανία;
Τι θα γίνει με τον 67ο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού σε περίπτωση που κερδίσουν οι Kalush Orchestra και η Ουκρανία τη Eurovision 2022;

Η χώρα που φιγουράρει ως το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει την Eurovision 2022, είναι η Ουκρανία με το συγκρότημα Kalush Orchestra. Η νίκη της χώρας θα είναι και σαν μία κίνηση αλληλεγγύης από την Ευρώπη μετά τη εισβολή της Ρωσίας. Όμως, στο μυαλό όλων είναι το τι θα γίνει με τον διαγωνισμό το 2023, αν τα προγνωστικά βγουν αληθινά!

Μπορεί η Ουκρανία να μην έχει χάσει ποτέ τη θέση της ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στον φετινό διαγωνισμό, όμως, εύλογα γενάτα το ερώτημα για το πού θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός του χρόνου. Η απάντηση ήρθε μέσα από την εκπομπή του STAR «Breakfast@Star».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Τάσος Μπιμπισίδης στην εκπομπή του STAR, η απάντηση δίνεται από τους Σουηδούς. Φαίνεται πως η Σκανδιναβική χώρα έχει διαθέσει ήδη ένα χώρο στην Στοκχόλμη και έχουν επικοινωνήσει με την ουκρανική αποστολή, εκφράζοντας την επιθυμία να φιλοξενήσουν εκείνοι τον διαγωνισμό, στην περίπτωση που νικήσει η Ουκρανία.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
5'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1