MasterChef 6: Άγχος και πίεση σε ένα από τα τελευταία mystery boxes [Trailer]
MasterChef 6: Ο κλοιός «στενεύει» για το top 9 - Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Μετά την αποχώρηση του Μάριου στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή (6/5) πλέον οι 9 καλύτεροι έχουν μείνει στον διαγωνισμό διεκδικώντας τον τίτλο και το έπαθλο.

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου οι παίκτες και οι παίκτριες θα διαγωνιστούν σε ένα από τα τελευταία mystery boxes του φετινού διαγωνισμού. Μάλιστ, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ακούγεται στο trailer να τονίζει στον Πάνο, που την προηγούμενη εβδομάδα «σάρωσε» με τρεις σερί νίκες, ότι πρόκειται για «ένα κουτί για τολμηρούς».

Στην κουζίνα βλέπουμε το φετινό top 9 του διαγωνισμού να… «τρέχει και να μην φτάνει», καθώς ο πήχης πλέον έχει ανέβει και η δυσκολία της δοκιμασίας είναι μεγάλη. Ο Νικήτας μάλιστα εμφανίζεται να λέει πως είναι «οριακά» εννοώντας μάλλον τον χρόνο, ενώ πιο πριν ο Χριστόφορος δήλωσε πως… θα το πάει στα άκρα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ακόμη να σημειωθεί πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε πως ο νικητής ή νικήτρια του mystery box εκτός από τα πλεονεκτήματα της επόμενης δοκιμασίας θα έχει και μία έκπληξη. Αν μη τι άλλο το φετινό MasterChef είναι γεμάτο εκπλήξεις, οπότε περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να κερδίζει ο νικητής ή η νικήτρια του mystery box.

Στο τέλος του trailer βλέπουμε τους κριτές να δίνουν πολύ κολακευτικά σχόλια σε κάποια πιάτα που πραγματικά τους εντυπωσίασαν, ενώ στο τέλος του trailer βλέπουμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνει σε δύο παίκτες πως είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;