Κίνα: Ο ουρανός βάφτηκε κόκκινος - Ανήσυχοι οι κάτοικοι
Κίνα: Η ένταση του κόκκινου χρώματος ήταν πολύ μεγάλη, ξεπερνώντας κάθε φαντασία. Ο κόσμος και οι κάτοικοι της πόλης κοίταζαν συνέχεια ψηλά.

Ο ουρανός στην πόλη Ζουσάν στην ανατολική Κίνα, βάφτηκε κόκκινος.

Η ένταση του κόκκινου χρώματος ήταν πολύ μεγάλη, ξεπερνώντας κάθε φαντασία. Ο κόσμος και οι κάτοικοι της πόλης κοίταζαν συνέχεια ψηλά. Κάποιοι έλεγαν ότι αυτό συμβαίνει εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και κάποιοι συμωμοσιολόγοι έλεγαν «μετανοείτε ήρθε το τέλος. Έφτασε το τέλος του κόσμου».

Το εντυπωσιακό φαινόμενο διήρκησε για αρκετές ώρες και όσο περνούσε ο χρόνος άρχισε να «σβήνει» και το κόκκινο να γίνεται πορτοκαλί, και μετά κίτρινο. Κανείς πάντως δεν μπορούσε να εξηγήσει το φαινόμενο.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Τελικά το μυστήριο λύθηκε. Ή τουλάχιστον αυτό υποστήριξαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο ουρανός βάφτηκε στο αίμα από ένα σπάνιο φαινόμενο που δημιουργήθηκε από τα κόκκινα φώτα ενός ψαροκάικου που ψάρευε στον Ειρηνικό.

Οι μετεωρολόγοι είπαν ότι αυτό συνέβη από την διάθλαση του κόκκινου φωτός που είχε το σκάφος στις λάμπες του και σε συνδυασμό με τη χαμηλή νέφωση πάνω από την πόλη, δημιουργήθηκε ένα σπάνιο φαινόμενο. Εξάλλου όπως είπαν οι ειδικοί η ψιλή βροχή που έπεφτε συνέχεια στην πόλη ενέτεινε το οπτικό αυτό φαινόμενο.

Μάλιστα για να γίνει πιο πιστευτή αυτή η εξήγηση η ιδιοκτήτρια εταιρία του σκάφους η «China Aquatic Products Zhoushan Marine Fisheries Co» επιβεβαίωσε ότι το σκάφος ψάρευε στο συγκεκριμένο σημείο με τα κόκκινα φώτα αναμμένα.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;