Survivor 5: Εκτός παιχνιδιού ο Γιώργος Κατσαούνης - Η αντίδραση της αδερφής του
Η αντίδραση της αδερφής του Γιώργου Κατσαούνη για όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5.

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 μετά τις εντάσεις μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και του Τάκη Καραγκούνια, τρέχουν. Ο καυγάς ανάμεσα στους δύο παίκτες και η κίνηση του Κατσαούνη προς τον Τάκη έφερε την άμεση παρέμβαση της παραγωγής, που αποφάσισε την προσωρινή απομάκρυνση του πρώτου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Open Weekend», η παραγωγή απέβαλλε τον Γιώργο Κατσαούνη και ο παίκτης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor 5. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής:

«Ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και είναι οριστικό. 100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης»

Μετά από όλα αυτά, δεν άργησε να έρθει και η αντίδραση της αδερφής του Γιώργου Κατσαούνη. Η αδερφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης παρακολουθώντας το επεισόδιο έκανε μια οργισμένη ανάρτηση και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της με την στάση της παραγωγής απέναντι στον αδερφό της. Στην ανάρτησή της έγραφε:

«Ένα από τα χειρότερα επεισόδια. Ποιος άνθρωπος κάθεται να του βρίζουν το σπίτι και να μην αντιδράει; Πόσα να ανεχτούν οι παίκτες αλλά και εμείς ως τηλεθεατές από τον Τάκη που επί μήνες κάνει λεκτική βία; Υπάρχουν παίκτες που έκαναν σωματική βία σε άλλους και δεν πήραν καμία ποινή. Δε θεωρώ σωστό που πήγε να το κάνει αυτό αλλά δε μας έδειξαν ότι τον ακούμπησαν έτσι όπως είπε. Θα είναι μεγάλη αδικία να αποβληθεί.

Παραγωγή δείξτε ποιοι είστε»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;