Δολοφονία στα Χανιά: Σκότωσαν κι έκαψαν 53χρονο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι
Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε στα Χανιά. Αναστατωμένη η τοπική κοινωνία.

Απανθρακωμένος βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης επί της οδού Κύπρου στα Χανιά ένας άντρας σε ακατοίκητο εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κύπρου, στο οποίο και εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Το κτήριο στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον ξενώνα φιλοξενίας αστέγων της πόλης.

Στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, ανασύροντας από το εσωτερικό του τον άτυχο άνδρα, ενώ μετά την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος και τη νεκροτομή, αποκαλύφθηκε ένα μακάβριο έγκλημα.

Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής που έκανε αυτοψία, διαπίστωσε ότι η φωτιά προκλήθηκε σκοπίμως από ανθρώπινο χέρι και, αρχικά, υπήρχε η εκτίμηση ότι την είχε προκαλέσει το θύμα, είτε για να βάλει τέλος στη ζωή του ή για να ζεσταθεί αλλά οι φλόγες τον τύλιξαν με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να διαφύγει.

Όμως, η νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, αποκάλυψε ότι το θύμα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και το λαιμό που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Όπως αποκαλύφθηκε, πρόκειται για έναν 53χρονο Έλληνα που ερευνάται αν ήταν άστεγος. Την προανάκριση για την εξιχνίαση της δολοφονίας ανέλαβε η Ασφάλεια Χανίων, η οποία παρέλαβε από την Πυροσβεστική όλα τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;