GNTM 5: Ποιος «παίζει» να πάρει τη θέση της Ζενεβιέβ Μαζαρί;
GNTM 5: Το νέο πρόσωπο που ενδέχεται να αντικαταστήσει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

Το GNTM 5 θα επιστρέφει και φέτος θα είναι όπως όλα δείχνουν εντελώς διαφορετικά. Η επιστροφή της  Βίκυς Καγιά στα παλιά της καθήκοντα σηματοδοτεί μία new era για τον διαγωνισμό μοντέλων, ενώ οι Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Άγγελος Μπράτης δεν θα βρίσκονται στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής. Ως εκ τούτου ο μόνος που θα απομείνει στο GNTM για να μας θυμίζει τα παλιά -πλην της Βίκυς Καγιά- είναι ο Γιώργος Καράβας, ο ακριβής ρόλος του οποίου παραμένει άγνωστος ακόμη.

Και ενώ η Βίκυ Καγιά θα επιστρέψει και μάλιστα με διευρυμένο ρόλο, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποχωρεί και από την θέση της στην κριτική επιτροπή, αλλά και από την θέση της creative director. Έτσι, έχει ήδη ακουστεί ένα όνομα για το άτομο που θα την αντικαταστήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag ο αντικαταστάτης της θα είναι ο έμπειρος φωτογράφος μόδας και creative director, Παναγιώτης Κάτσος.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κάτσος θα βρίσκεται πίσω από το δημιουργικό κομμάτι των φωτογραφήσεων στις οποίες θα διαγωνιστούν τα επίδοξα μοντέλα, ενώ σύμφωνα με το okmag δεν έχει διευκρινιστεί το αν θα αντικαταστήσει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και στην κριτική επιτροπή, κάτι που θα σήμαινε πως θα τον βλέπαμε και μπροστά από την κάμερα.

Ο Παναγιώτης Κάτσος τον περασμένο Αύγουστο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Έλενα Παπασταύρου, την οποία είδαμε ως fashion expert στην εκπομπή Super Makeover της Δούκισσας Νομικού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena (@elenapapastavrou)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena (@elenapapastavrou)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;