Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από νέες σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε, μπορεί στην Ελλάδα θα ήταν η Μεγάλη Εβδομάδα και να ετοιμαζόμασταν για το Πάσχα, στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, όμως, είχαν γιορτάσει ήδη την περίοδο αυτή και τα στούντιο ετοιμάζουν τις προωθητικές καμπάνιες τους για το καλοκαίρι. Έτσι, είδαμε αρκετά τρέιλερ από ταινίες και σειρές που θα απολαύσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα με τη Disney να παίρνει πρώτη θέση στην κούρσα των εντυπώσεων.

Ταινίες

Thor: Love and Thunder

Επιτέλους, είδαμε το πρώτο τρέιλερ από την τέταρτη περιπέτεια του Thor στο MCU. Ο Taika Waititi επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα για τη νέα περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth μετά το απολαυστικό “Thor: Ragnarok”. Επιπλέον, η Natalie Portman γίνεται η Mighty Thor και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι εκπλήξεις μας έχουν ετοιμάσει για τη συνέχεια.

Lightyear

Ο Chris Evans χαρίζει τη φωνή του στον εμβληματικό χαρακτήρα και εμείς θα μάθουμε την ιστορία που έκανε τον Andy να αγαπήσει το παιχνίδι που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες “Toy Story”.

Broker

Το Φεστιβάλ των Καννών για φέτος θα μας φέρει πολλούς γνωστούς και αγαπημένους δημιουργούς. Ένας από αυτούς είναι και ο Hirokazu Kore-eda, ο σκηνοθέτης πίσω από το αριστουργηματικό “Shoplifters”.

Both Sides of the Blade

Η νέα ταινία της Claire Denis έκανε πρεμιέρα στο φετινό φεστιβάλ του Βερολίνου και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την πορεία της στις αίθουσες. Οι Ζιλιέτ Μπινός και Βενσάν Λεντόν πρωταγωνιστούν στη νέα αυτή ταινία.

Σειρές

Love, Death and Robots Season 3

Η αγαπημένη σειρά ανθολογίας του Netflix έρχεται στις 20 Μαΐου και μας χάρισε ένα ξεχωριστό τρέιλερ που μας προετοιμάζει για την 3η σεζόν της.

The Staircase

Η νέα σειρά του HBO Max είναι βασισμένη σε ένα αληθινό μυστήριο το οποίο ήταν κυρίαρχο για χρόνια στα αμερικανικά δελτία ειδήσεων. Ο Colin Firth και η Toni Collette πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά που θα μας καθηλώσει.

Interview with the Vampire

Η σειρά βιβλίων της Αν Ράις επιστρέφει αυτή τη φορά με μία τηλεοπτική μεταφορά. Η σειρά που μας συστήνει ξανά τον Λεστάτ θα προβληθεί μέσα από το AMC.

The Time Traveler’s Wife

Ακόμα μία σειρά του HBO έρχεται για να μας καθηλώσει. Είναι βασισμένη στο βιβλίο της Οντρεϊ Νίφενεγκερ και μιλάει για την σχέση μιας γυναίκας με έναν άντρα ο οποίος, λόγω μιας γεννητικής του πάθησης, μπορεί και ταξιδεύει στον χρόνο.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;