Τζένιφερ Γκάρνερ: Εκνευρίστηκε με τις
Ο Μπεν Άφλεκ προχώρησε στην αγορά έπαυλης 67 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel Air, κάτι που φαίνεται ότι κακοφάνηκε στην Τζένιφερ Γκάρνερ.

Οι ανεξέλεγκτες σπατάλες του Μπεν Άφλεκ για χάρη της Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να έχουν εκνευρίσει την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Οι φήμες αναφέρουν ότι η ηθοποιός έχει δυσανασχετήσει με τις κινήσεις του πρώην συζύγου της, καθώς εκτιμά ότι δίνει κακό παράδειγμα στα παιδιά τους. Ο Μπεν Άφλεκ προχώρησε στην αγορά έπαυλης 67 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel Air με την Λόπεζ, κάτι που φαίνεται ότι κακοφάνηκε στην Γκάρνερ.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν συγκεκριμένα ότι αυτή η απόφαση του Άφλεκ δεν ικανοποίησε την Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία φοβάται μήπως τα παιδιά πάρουν «κακό παράδειγμα και επηρεαστούν από την περιττή πολυτέλεια».

Συγκεκριμένα, το Life & Style ανέφερε ότι η Τζένιφερ Γκάρνερ λογομάχησε με τον Μπεν Άφλεκ με αφορμή την αγορά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ηθοποιός επιθυμεί τα παιδιά της να ζουν πιο προσγειωμένα και η τάση του Άφλεκ για πολυτέλεια στέλνει το «λάθος μήνυμα».

Μάλιστα, η ίδια φέρεται να του είπε ότι είναι γελοίο να ξοδεύονται τέτοια ποσά ακόμα και για τα πρότυπα του Χόλιγουντ, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι η ηθοποιός εκτιμά ότι η Τζένιφερ Λόπεζ μετατρέπει τον Μπεν Άφλεκ σε άπληστο.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;