Survivor 5 - Τζο Μαριδάκη: «Καταπέλτης» για τους συμπαίκτες της - «Στήνουν ψηφοφορίες»
Η Τζο Μαριδάκη αποχώρησε από το Survivor 5 και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Love It».

Στο επεισόδιο του Survivor 5 που προβλήθηκε την Μεγάλη Τρίτη (19/4) η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους αποχωρώντας οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης ήταν η Τζο Μαριδάκη. Έτσι, η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε μετά την ένωση των δύο ομάδων παραχώρησε σήμερα Μ. Πέμπτη (21/4) μία συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» «κατακεραυνώνοντας« πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες της.

«Νομίζω ότι είχε πρόβλημα μαζί μου χωρίς να της κάνω κάτι. Η ίδια δεν θέλει να «δώσει» κανένα φίλο της και προσπαθούσε πάρα πολύ για τις ατομικές ασυλίες ενώ ήξερε πως η ίδια δεν βοηθά στην ομάδα, δεν φέρνει πόντο και κοιμάται όλη μέρα. Γενικότερα λέει πολλά ψέματα και προσπαθούσε να το παίξει δίκαια. Αυτή η παρέα το παίζει κύριοι, καθωσπρέπει και σωστοί αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται», είπε η Τζο Μαριδάκη για την πρώην συμπαίκτριά της, τη Ναυσικά.

«Δεν παίζουν δίκαια, στήνουν ψηφοφορίες. Έχουν τον Άρη και τους λέει τι να ψηφίσουν. Μετά το συμβούλιο ο Στάθης μού έκανε επίθεση, με έβρισε, ήταν πραγματικά έτοιμος να μου ορμήξει. Δεν έχει δικαίωμα να μου μιλήσει έτσι. Το θεωρώ πολύ ανώριμο ένας άντρας, που έχει ένα παιδί, να μιλήσει έτσι σε έναν άνθρωπο 19 ετών», πρόσθεσε στη συνέχεια η Τζο Μαριδάκη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;