Νίκος Αντωνόπουλος - Survivor 5: «Κάποιοι
Νίκος Αντωνόπουλος: "Γύρισα στην ακτή επειδή δεν είχα αναπνευστήρα. Ο Γιώργος και ο Στάθης είπαν ότι το έκανα επειδή δεν ήταν "on camera".

Ο Νίκος Αντωνόπουλος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και μίλησε στην εκπομπή “Love It” γαι την εμπειρία του στο Survivor 5.

Από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Αντωνόπουλος αποχώρησε πολύ νωρίς. Ούτε ένα μήνα δεν κάθισε στο παιχνίδι και λίγο πριν την ένωση των ομάδων είπε οριστικό αντίο στην παραλία των Κόκκινων.

Ο Νίκος μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία του στο Survivor 5 και έριξε τα “βέλη” του σε κάποιους από τους Κόκκινους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσσαούνης και ο Στάθης Σχίζας ήταν τα δύο άτομα στα οποία αναφέρθηκε αρκετά. Το μοντέλο ήθελε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τις παρεξηγήσεις που είχε με τον Τσακατσούκα.

Το σημαντικότερο από όσα είπε ο Νίκος Αντωνόπουλος, ήταν ότι οι Κόκκινοι εμφανίζουν μια διπροσωπία συγκριτικά με όταν ανοίγουν και όταν κλείνουν οι κάμερες.

Ενδεικτικά αναφέρθηκε στο περιστατικό με το ψάρεμα, κατά το οποίο εκείνος γύρισε στην ακτή επειδή δεν είχε αναπνευστήρα.

Ωστόσο, “ο Γιώργος και ο Στάθης έβγαλαν προς τα έξω ότι το έκανε επειδή δεν τον έπαιρναν οι κάμερες κι ότι τεμπέλιασε“.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και τα μέλη του πάνελ της ζήτησαν από τον Νίκο Αντωνόπουλο να εξηγήσει περαιτέρω για το τι εννοεί με τη φράσει «σχεδόν όλοι είναι αλλιώς off camera», με εκείνον να μην επιθυμεί να εξηγήσει παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;