MasterChef 6: «Διάλειμμα» από την προβολή επεισοδίων - Πότε θα δούμε το επόμενο
MasterChef 6: Πότε θα προβληθεί το επόμενο επεισόδιο;

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Μ. Τρίτη (19/4) τέσσερις διαγωνιζόμενοι και διαγωνιζόμενες βρέθηκαν στον «τάκο». Στην τελική δυάδα με τις χειρότερες προσπάθειες στην δοκιμασία αποχώρησης βρέθηκαν ο Νίκος και ο Βασίλης Μπόλλος με τον δεύτερο να έχει το πιο αδύναμο πιάτο και να αποχωρεί «μία ανάσα» πριν την τελική δεκάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Και ενώ αυτή την εβδομάδα περιμέναμε να παρακολουθήσουμε ακόμη μία ομαδική δοκιμασία, η οποία θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε μία δοκιμασία αποχώρησης και την τελική δεκάδα του διαγωνισμού μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε. Συγκεκριμένα, το trailer του επόμενου επεισοδίου που κυκλοφόρησε αναφέρει πως το επόμενο επεισόδιο του MasterChef 6 θα προβληθεί την επόμενη Τετάρτη 27 Απριλίου «πιάνοντας» το νήμα του διαγωνισμού από εκεί ακριβώς που έμεινε αυτή την εβδομάδα.

MasterChef 6: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Στο επόμενο επεισόδιο του MasterChef 6 που θα προβληθεί την επόμενη Τετάρτη (20/4) οι 11 παίκτες και παίκτριες που έχουν απομείνει στον διαγωνισμό θα διαγωνιστούν σε μία νέα απαιτητική ομαδική δοκιμασία με θέμα την ιταλική κουζίνα. Ο Γιάννος ως νικητής της κάρτας ασυλίας έχει το πλεονέκτημα να δημιουργήσει την ομάδα του με τον ίδιο να δηλώνει πως «πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα», κάτι που φαίνεται πως ενοχλεί την Ελισάβετ που δηλώνει ότι «έχει πεισμώσει πάρα πολύ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στην επόμενη δοκιμασία που θα γίνει στο πλαίσιο της ιταλικής εβδομάδας καλεσμένη είναι η πρέσβειρα της Ιταλίας στην Αθήνα, Πατρίτσια Φατσινέλι, η οποία μαζί με τους κριτές θα δοκιμάσει τα πιάτα των δύο ομάδων και θα τα βαθμολογήσει.

Στο trailer βλέπουμε ότι κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας υπάρχουν αρκετές εντάσεις στην κουζίνα με τους τόνους να… ανεβαίνουν, ενώ κρίνοντας από τα σχόλια που ακούγονται στο trailer τόσο από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο όσο και από την καλεσμένη τα αποτελέσματα των δύο ομάδων δεν είναι και τόσο επιτυχημένα.

Το επεισόδιο θα προβληθεί την επόμενη Τετάρτη 27 Απριλίου στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1