MasterChef 6 - Βασίλης Μπόλλος: Τι δήλωσε για τον Μπόμπαινα μετά την αποχώρησή του;
Ο Βασίλης Μπόλλος αποχώρησε από το MasterChef 6 και μίλησε για όλους και για όλα!

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τρίτη (19/4) ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Βασίλης Μπόλλος. Έτσι, σήμερα Μ. Τετάρτη ο Βασίλης Μπόλλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» και παραχώρησε μία συνέντευξη αναφερόμενος στη συμμετοχή του στο MasterChef, αλλά και στην κόντρα του με τον πιο αμφιλεγόμενο παίκτη του φετινού MasterChef, τον Μπόμπαινα.

Αρχικά, ο Βασίλης Μπόλλος αναφέρθηκε στον Δημήτρη Ταϊρίδη (aka Μπόμπαινα) και τη συμπεριφορά του στον διαγωνισμό.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη στον Δημήτρη Ταϊρίδη. Δεν έχω καταλάβει ακόμα. Στο bootcamp εφόσον πήρα την ποδιά, δεν είχα λόγο να πω κάτι για αυτόν. Όταν ήμασταν μαζεμένοι όλοι οι παίκτες, άρχισε να κράζει τη μαγειρική μας», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Δημήτρης έχει έναν περίεργο τρόπο που τότε δεν τον ξέραμε. Μας έκραζε συχνά κι εκνευριζόμασταν. Εμένα μου είχε πει ότι δεν με θεωρεί καλό παίκτη. Στο σπίτι ήμασταν πολύ καλά με τον Δημήτρη. Μιλούσαμε και παίζαμε και χαρτιά. Μάς τάιζε. Στις ομαδικές τα έλεγε περίεργα. Εγώ να πω την αλήθεια τον συμπαθώ, γιατί έχει την τρέλα του. Δεν είναι κακός άνθρωπος, έχει καρδιά μικρού παιδιού».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Επιπλέον, ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε και στη «συνωμοσία» που λέγεται ότι έκανε με την Φανή για να διώξουν από το παιχνίδι τον Μπόμπαινα.

«Δεν είχαμε κανονίσει να διώξουμε τον Μπόμπαινα. Είχαμε κανονίσει να επιβιώσουμε, γιατί είχαμε γίνει από την αρχή στόχος. Δεν ήταν να διώξουμε κάποιον. Το “να φύγουν κάποιοι άνθρωποι” που είπαμε με τη Φανή, ήταν κάτι άλλο. Όντως, δεν τον θέλαμε στην ομάδα, αλλά αυτό οφείλεται στον Δημήτρη και την τρέλα που κουβαλάει. Αν την παίρναμε στην πλάκα, θα περνάγαμε όλοι όμορφα», είπε ο ίδιος αναφερόμενος σε όσα έγιναν με την Φανή που αποχώρησε οικειοθελώς ακριβώς πριν από αυτόν από το MasterChef 6.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Breakfast@Star (@breakfastatstarofficial)

Τέλος, ο Βασίλης Μπόλλος αποκάλυψε πως πιστεύει ότι ο επόμενος Έλληνας MasterChef θα είναι ο Πάνος, ενώ στην τελική δυάδα πιστεύει πως θα είναι και ο Νικήτας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;