Fast & Furious: Ο παραγωγός των ταινιών θέλει να τις δει να επιστρέφουν στις «ρίζες» τους
Ο παραγωγός των ταινιών «Fast & Furious» θέλει να βάλει τέρμα στα ακραία stunts με αυτοκίνητα και τις περιπέτειες στο διάστημα.

Το κινηματογραφικό franchise του «Fast & Furious» έχουν εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο με μοναδικές σεκάνς με αμάξια και ταχύτητα, που κόβουν την ανάσα. Όσο περνάνε τα χρόνια (και οι ταινίες) βλέπουμε  όλο και πιο τρελές σκηνές δράσης, ξεφεύγοντας από τους κλασικούς αγώνες με αυτοκίνητα που βλέπαμε στις αρχικές ταινίες του franchise. Ο παραγωγός των ταινιών, όμως, θέλει να το αλλάξει αυτό.

Στην πρώτη ταινία, που κυκλοφόρησε το 2001, είχαμε την πρώτη εισαγωγή στον κόσμο του «Fast & Furious» με την πλοκή να περιστρέφεται γύρω από τους αγώνες με τα αμάξια και μία υπόθεση κλοπής DVD players. Πλέον, τα αμάξια και οι αγαπημένοι χαρακτήρες μας έχουν φτάσει μέχρι και το διάστημα…

Ο παραγωγός των ταινιών, Neal Moritz, αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι θα ήθελε να δύο τις δύο επερχόμενες και τελευταίες ταινίες του franchise να επιστρέφουν στις «ρίζες» τους. Αντί να μεγαλώνουν σε σκοπιά και εφέ, να γίνουν λίγο πιο «μικρές». Όπως είπε ο Moritz στο «The Town» με τον Matthew Belloni:

«Ειλικρινά, κοιτάζοντας μπροστά, θα ήθελα να κάνω κάτι μικρότερο.

Και θα ήθελα να ξεκινήσω να πηγαίνω πίσω στην αρχή. Νομίζω ότι θα ήταν ενδιαφέρον να το κάνουμε αυτό. Να κάνουμε ζιγκ-ζαγκ. Θα ήθελα να προσπαθήσουμε και να κάνουμε κάτι διαφορετικό και νομίζω ότι αυτό απαιτεί και το κοινό αυτές τις μέρες»

Ο Moritz, ωστόσο, δε βιάζεται να κάνει αλλαγές στο franchise και δεν είναι γνωστό κατά πόσο θα δούμε την ιστορία να κάνει μία τέτοια στροφή. Όπως δήλωσε:

«Ας κάνουμε μια τέλεια ταινία και μετά θα βρούμε την επόμενη»

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;