Johnny Depp και Amber Heard και πάλι στα δικαστήρια
Ο Johnny Depp μηνύει την Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard συνεχίζεται. Ο γνωστός ηθοποιός κατέθεσε εκ νέου μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση και η υπόθεση φαίνεται να μη λήγει σύντομα.

Η μήνυση με αποδέκτη την ηθοποιό έγινε για ένα δημοσίευμα της «Washington Post» του 2018. Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφερόταν πως η Heard:

«Επιβίωσε από τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας που ζούσε όσο ήταν με τον Depp»

Το δημοσίευμα βασίστηκε σε περιγραφές και μαρτυρίες της Heard. Σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός είχε γράψει:

«Ποτέ δεν τον κατονόμασα, μάλλον έγραψα για το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες επειδή μιλούν ανοιχτά εναντίον της εξουσίας των ανδρών. Συνεχίζω να πληρώνω αυτό το τίμημα, αλλά ελπίζω ότι όταν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, θα μπορώ να προχωρήσω, όπως και ο Τζόνι.

Πάντα διατηρώ αγάπη για τον Τζόνι και μου προκαλεί μεγάλο πόνο που πρέπει να ζήσουμε τις λεπτομέρειες της προηγούμενης κοινής μας ζωής μπροστά στον κόσμο»

Στην ίδια ανάρτηση ενημερώνει τους followers της ότι θα απέχει για ένα διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γράφει:

«Θα είμαι εκτός σύνδεσης για τις επόμενες εβδομάδες. Όπως ίσως γνωρίζετε, θα είμαι στη Βιρτζίνια, όπου θα αντιμετωπίσω τον πρώην σύζυγό μου Johnny Depp στο δικαστήριο.

Ο Johnny μου κάνει μήνυση για ένα άρθρο που έγραψα στην “Washington Post”, στο οποίο εξιστορούσα την εμπειρία μου από τη βία και την ενδοοικογενειακή κακοποίηση»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Η δικαστικοί διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι κρατάει από την εποχή του χωρισμού τους, το 2017. Από το χωρισμό τους και μετά, η Heard δείχνει αποφασισμένη να αποδείξει ότι ο Johnny Depp την κακοποιούσε, ενώ εκείνος θέλει να αποδείξει ότι η ηθοποιός λέει ψέματα.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diaries» το 2011 και παντρεύτηκαν το 2015. Ο χωρισμός τους ήρθε τον Μάιο του 2016, αφού η Heard ζήτησε περιοριστικά μέτρα για ενδοοικογενειακή βία εναντίον του Depp και τον κατηγόρησε για κακοποίηση.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;