Η συγκλονιστική ανάρτηση της ζωγράφου της Ίριδας και της Μαλένας: «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα»
H Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε στείλει φωτογραφίες της Μαλένας και της Ίριδας και της είχε ζητήσει να δημιουργήσει τα πορτρέτα τους.

«Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα. Δεν έχω λόγια» γράφει σε ανάρτησή της στο facebook η ζωγράφος που έφτιαξε τα πορτρέτα της Μαλένας και της Ίριδας, μετά το θάνατό τους.

Η Αλεξάνδρα Κρεζία είναι ζωγράφος και χαράκτρια, η οποία είχε συνεργαστεί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς της είχε ζητήσει να φτιάξει τα πορτρέτα των δύο παιδιών.

H καλλιτέχνιδα, η οποία είχε δημιουργήσει τα σκίτσα που έχουν γίνει viral, σχολίασε σε ανάρτησή της στο facebook την είδηση της προφυλάκισης της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών.

H Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναζητήσει την ζωγράφο, της είχε στείλει φωτογραφίες των κοριτσιών και της είχε ζητήσει να δημιουργήσει τα πορτρέτα τους. Η ίδια ανταποκρίθηκε θετικά, έχοντας μάλιστα συγκινηθεί και συγκλονιστεί από όσα της είχε πει τότε η 33χρονη για τις δύο κόρες της.

Λίγους μήνες αργότερα και αφότου έγινε γνωστή η υπόθεση, η Αλεξάνδρα Κρεζία ξέσπασε κατά της φερόμενης ως δολοφόνου της 9χρονης Τζωρτζίνας:

«Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα. Δεν έχω λόγια».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;