Πάτρα: Εντολή να ανοιχθεί ο τάφος της Τζωρτζίνας για να ανακτηθεί το tablet
Πάτρα: Η παραγγελία της ανακρίτριας για την ανάσυρση της ηλεκτρονικής συσκευής γίνεται με σκοπό να διαπιστωθεί αν η  Ρούλα Πισπιρίγκου το τοποθέτησε εκεί για να κρύψει στοιχεία που πιθανότατα να κρύβουν την ενοχή της.

Ραγδαίες οι εξελίξεις σε καθημερινή βάση γύρω από τη φρικιαστική υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η διερεύνηση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς σήμερα διατάχθηκε από τη 18η τακτική ανακρίτρια να ανοιχθεί ο τάφος του παιδιού για να ανασυρθεί το tablet που είχε τοποθετήσει η μητέρα της, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία της κόρης της από πρόθεση.

Η  ανάσυρση της ηλεκτρονικής συσκευής από τον τάφο του παιδιού αναμένεται να γίνει άμεσα, ίσως και σήμερα! Η παραγγελία της ανακρίτριας για την ανάσυρση της ηλεκτρονικής συσκευής γίνεται με σκοπό να διαπιστωθεί αν η  Ρούλα Πισπιρίγκου το τοποθέτησε εκεί για να κρύψει στοιχεία που πιθανότατα να κρύβουν την ενοχή της.

Στη συνέχεια η φορητή συσκευή  θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας και την πλήρη διερεύνηση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο δρόμος για την συγκεκριμένη ανακριτική πράξη άνοιξε όταν στο γραφείο της κ. Σαλάππα εμφανίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης  και κατέθεσε ότι η συγκεκριμένη συσκευή είχε ταφεί με το παιδί, κατόπιν επιθυμίας της μητέρας του Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και μετά την απολογία της στην ανακρίτρια κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Δείτε ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;