Eurovision 2022: Τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού
Τα τραγούδια και οι χώρες που φαίνεται να ξεχωρίζουν στη Eurovision 2022.

Η Eurovision 2022 βρίσκεται ένα μήνα και κάτι μακριά. Μάλιστα, οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 12 Μαΐου, ενώ, ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου. Οικοδέσποινα χώρα για φέτος είναι η Ιταλία και ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Τορίνο και, ήδη, φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει τα μεγάλα φαβορί.

Τα στοιχήματα για τα μεγάλα φαβορί έχουν αρχίσει, ήδη, να παίρνουν «φωτιά». Φαίνεται, όμως, να έχει ξεχωρίσει μία πεντάδα με τις συμμετοχές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ανάμεσά τους είναι και η Ελλάδα, με την Αμάντα Γεωργιάδη.

Eurovision 2022: Τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού

Στην πέμπτη θέση συναντάμε την ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together». Το ξεχωριστό τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, από την αρχή φαίνεται να έχει συγκεντρώσει θετικές κριτικές και τα βλέμματα των eurofans.

Στην τέταρτη θέση κατατάσσεται ο TikToker Σαμ Ράιντερ, που εκπροσωπεί το Ηνωμένο Βασίλειο, με το «Spaceman». Και στην τρίτη θέση τα στοιχήματα δίνουν τη Σουηδία και την Κορνέλια Τζέικομπς με τη δυναμική μπαλάντα «Hold me Closer».

Στη δεύτερη θέση προβλέπεται η ιταλική συμμετοχή, με τον Mahmood και τον Blanco να ερμηνεύουν το τραγούδι «Brividi». Το τραγούδι μετρά πολλά εκατομμύρια stream sto Spotify μέχρι στιγμής και πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για back-to-back νίκες της Ιταλίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Σύμφωνα με τα στοιχήματα, στην πρώτη θέση βρίσκουμε τη συμμετοχή της Ουκρανίας. Η χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση μετά την εισβολή της Ρωσίας, θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2022 από τους Kalush Orchestra με το «Stefania». Το τραγούδι, που ξεκίνησε ως το απόλυτο outsider και έχει μετατραπεί στο απόλυτο φαβορί, είναι στα ουκρανικά και μιλά για τη σχέση του παιδιού με τη μητέρα του.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
 0