Eurovision 2022: Με επιρροές από την Ακρόπολη και τις Καρυάτιδες η εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη
Eurovision 2022: Η Αμάντα θα φτάσει σύντομα στη χώρα μας, προκειμένου να κάνει πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό.

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ημέρες για να ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2022, η Αμάντα Γεωργιάδη και να ερμηνεύσει το τραγούδι «Die Together», εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε μάλιστα στην εκπομπή «Breakfast@Star», η τραγουδίστρια θα φτάσει σύντομα τη χώρα μας, προκειμένου να κάνει πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της εμφάνισής της Ελλάδας.

Πώς θα εμφανιστεί η Αμάντα στο Τορίνο στον πρώτο ημιτελικό; Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής η εμφάνιση της Ελλάδας θα έχει επιρροές από την Ακρόπολη και το Ερέχθειο. Η Αμάντα θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με πέντε χορεύτριες, οι οποίες ουσιαστικά θα παριστάνουν τις Καρυάτιδες, ενώ οι ενδυμασίες τους θα έχουν μια αρχαιοελληνική πινελιά.

η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση των στοιχημάτων για την ώρα, με το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, την Ιταλία, αλλά και την Ουκρανία να βρίσκονται από πάνω της. Τα δεδομένα για την ελληνική συμμετοχή είναι εξαιρετικά αισιόδοξα.

Κι αυτό γιατί μετά και την κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022 στις 10 Μαΐου, η χώρα μας κληρώθηκε στην 15η θέση από τις 17 χώρες, δηλαδή λίγο πριν το κλείσιμο της βραδιάς. Κάτι που φυσικά έχουμε δει να επηρεάζει θετικά και τις ψηφοφορίες στο θεσμό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;