Michael Bay για το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock: «Δεν με νοιάζει πραγματικά όταν υπάρχει ο πόλεμος στην Ουκρανία»
Ο σκηνοθέτης του Will Smith στις ταινίες «Bad Boys» και «Bad Boys II», Michael Bay, μιλάει για το περιστατικό που έγινε στη σκηνή των Όσκαρ 2022.

Ο σκηνοθέτης μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών όπως του franchise «Transformers» και «Pearl Harbor», Michael Bay σε συνέντευξή του μίλησε για το περιβόητο χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Όσκαρ 2022. Ο γνωστός σκηνοθέτης υπογράμμισε πως δεν τον νοιάζει καθόλου, ειδικά, όταν συμβαίνουν γύρω μας πράγματα όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ο Bay, σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο Yahoo, μίλησε για το χαστούκι του Will Smith. Ο σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον σταρ του Hollywood στις ταινίες «Bad Boys» και «Bad Boys II» και δήλωσε:

«Δεν παρακολουθούσα. Το είδα. Πρώτα από όλα, είναι λάθος εξ αρχής.

Δεν με νοιάζει πραγματικά. Το Hollywood περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του. Υπάρχουν μωρά που ανατινάζονται στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή. Θα έπρεπε να μιλάμε για αυτό. Πραγματικά δεν με νοιάζει»

Ο Michael Bay πρόσθεσε για το περιστατικό αυτό:

«Έχω δουλέψει μαζί του. Δεν είναι αυτός ο τύπος. Δεν τον έχω δει ποτέ να χάνει την ψυχραιμία του έτσι. Νόμιζα ότι ήταν στημένο γιατί είδα το χαμόγελό του. Έχω πάει στο πλατό όταν ο Will έσπαγε πλάκα με κόσμο και δεχόταν αστεία.

Ήταν ένα χαστούκι. Όχι μια γροθιά. Είναι πολύ καλός στη μάχη, έχει εκπαιδευτεί σε αυτό. Είναι λάθος εξαρχής. Τότε κατάλαβα την κραυγή… ήταν τρελός»

Μετά το περιστατικό στη σκηνή των Όσκαρ 2022, ο Smith έχει ζητήσει συγγνώμη από τον Chris Rock, ενώ έχει παραιτηθεί και από μέλος της Ακαδημίας. Στην ανακοίνωση της παραίτησής του, ο Smith έγραψε:

«Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας. Στέρησα από άλλους υποψήφιους και νικητές την ευκαιρία να γιορτάσουν και να τιμηθούν για την εξαιρετική δουλειά τους. Είμαι βαθιά στεναχωρημένος»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;