Denzel Washington: Αποκάλυψε τι έγινε μετά το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock
Ο Denzel Washington σε μία συζήτηση με τον T. D. Jakes αναφέρθηκε στο σκηνικό που διαδραματίστηκε στη σκηνή των Όσκαρ 2022 ανάμεσα στον Will Smith και τον Chris Rock.

Ο ηθοποιός Denzel Washington ήταν ένα από τα πρόσωπα, που αμέσως μετά το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock, έτρεξαν στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Τώρα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε δημόσια για την συνομιλία που είχε εκείνη τη βραδιά, με τον κάτοχο πλέον του χρυσού αγαλματίδιου για τον Α’ ανδρικό ρόλο, Smith και όλα όσα συνέβησαν μετά το περιβόητο χαστούκι.

Ο Washington ήταν προσκεκλημένος του αρχιεπισκόπου T.D. Jakes σε συζήτηση το Σάββατο. Κατά τη διάρκεια της δίωρης συζήτησης για την πίστη και την καριέρα του στην υποκριτική, ο Washington ρωτήθηκε για το περιβόητο χαστούκι και για το τι συνέβη μετά. Η συζήτηση δε θα γινόταν να μην πήγαινε προς τα εκεί, καθώς, στο Twitter κυκλοφορούν αρκετά βίντεο που δείχνουν τον ηθοποιό να μιλάει με τον Will Smith μετά το περιστατικό.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε ο T.D. Jakes στο Twitter, ο Denzel Washington φέρεται να λέει:

«Λοιπόν, υπάρχει ένα ρητό που λέει, όταν ο διάβολος σε αγνοεί, τότε ξέρεις ότι κάνεις κάτι λάθος.

Ξέρεις, ο διάβολος λέει «Α, όχι, άφησέ τον ήσυχο, είναι ο αγαπημένος μου. Μην τον ενοχλείς». Αντίθετα, όταν ο διάβολος έρχεται εναντίον σου, ίσως είναι επειδή προσπαθείς να κάνεις κάτι σωστά. Και για οποιονδήποτε λόγο, ο διάβολος “έπιασε” αυτή την περίσταση εκείνο το βράδυ»

Ο Will Smith στον ευχαριστήριο λόγο του για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου αναφέρθηκε στο τι του είπε ο Denzel Washington στο διάλειμμα των Όσκαρ. Ο ηθοποιός είπε στον Smith:

«Στην σημαντικότερα στιγμή (της ζωής σου) να είσαι προσεκτικός, τότε είναι που έρχεται ο διάβολος»

Ο Washington κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Σαββάτου αποκάλυψε ότι μετά το περιστατικό ο ίδιος, ο ηθοποιός και παραγωγός Tyler Perry και ο Will Smith, προσευχήθηκαν όλοι μαζί. Όπως είπε ο Washington:

«Ευτυχώς, υπήρχαν άνθρωποι εκεί, όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι. Ο Tyler Perry ήρθε αμέσως, εκεί μαζί μου»

Ο γνωστός ηθοποιός δεν αποκάλυψε τι ειπώθηκε μεταξύ των τριών ανδρών. Ενώ, στη συνέχεια, διερωτήθηκε:

«Ποιοι είμαστε εμείς για να (τον) καταδικάσουμε; Δεν ξέρω όλα όσα συνέβησαν γύρω από την κατάσταση, αλλά ξέρω ότι η μόνη λύση ήταν η προσευχή»

Ο Smith ζήτησε συγγνώμη την επομένη των βραβείων από τον Chris Rock με ανάρτησή του στο Instagram, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του ως «απαράδεκτη και αδικαιολόγητη», ενώ λίγες ημέρες αργότερα παραιτήθηκε από μέλος της Ακαδημίας.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;