Ο δημιουργός του «Squid Game» βρήκε την επόμενη κινηματογραφική δουλειά του
Ετοιμάσου να μπεις σε ένα ακόμα δυστοπικό και ζοφερό σύμπαν με τη νέα ταινία του δημιουργού του «Squid Game».

Το «Squid Game», η σειρά από τη Νότιο Κορέα, έγινε μία τεράστια παγκόσμια επιτυχία για το Netflix. Οι φανς της σειράς, αλλά και όσοι την παρακολούθησαν, περιμένουν να μάθουν περισσότερα για τη δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, ο δημιουργός της σειράς, Χουάνγκ Ντονγκ-χιούκ, φαίνεται να έχει βρει ήδη το νέο του πρότζεκτ.

Ο Κορεάτης δημιουργός φέρεται να ετοιμάζει μία κινηματογραφική ταινία που θα έχει τον τίτλο «Killing Old People Club». Η ταινία, η οποία είχε αρχικό τίτλο «K.O. Club», βασίζεται σε ένα βιβλίο του Ιταλού συγγραφέα και φιλόσοφου Ουμπέρτο Εκο. Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του Variety, ο Ντονγκ-χιούκ έχει γράψει ήδη μια πρώτη σύνοψη της ταινίας που φτάνει τις 25 σελίδες και την περιγράφει ως «μια ακόμα αμφιλεγόμενη ταινία» και «πιο βίαιη από το “Squid Game”».

Ωχ, τι θα δουν τα ματάκια μας….

Ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης φαίνεται να ελκύεται σε ιστορίες με ζοφερά θέματα στις ταινίες και τις σειρές που δημιουργεί. Μέχρι στιγμής δεν είναι πολλά γνωστά για το επόμενο βήμα του Ντονγκ-χιούκ. Ωστόσο, μόνο και μόνο από τον τίτλο της ταινίας, μπορεί κανείς να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Ο ίδιος είχε αναφέρει αστειευόμενος σε συνέντευξή του:

«Μπορεί να χρειαστεί να κρύβομαι από τους ηλικιωμένους» 

Το «Squid Game» έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο φαινόμενο με εκατομμύρια streams στο Netflix και υποψηφιότητες σε αρκετά βραβεία, ανάμεσά τους 3 SAG, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα τιμητικό βραβείο AFI. Από τη μεριά του, ο Ντονγκ-χιούκ να αναφέρει πως ελπίζει η δεύτερη σεζόν να κυκλοφορήσει στο Netflix μέσα στο 2024.

Ο σκηνοθέτης δηλώνει πως η μεγαλύτερη διάκριση για αυτόν ήταν όταν:

 «Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μου είπε “είδα ολόκληρη την σειρά σου σε τρεις μέρες και τώρα θέλω να σου κλέψω τον εγκέφαλο!” Hταν το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που πήρα ποτέ στη ζωή μου γιατί είναι ο κινηματογραφικός μου ήρωας. Μεγάλωσα βλέποντας τις ταινίες του»

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;