Kathryn Bigelow: Η πρώτη γυναίκα που κέρδισε Όσκαρ Σκηνοθεσίας επιστρέφει με νέα ταινία μετά από 5 χρόνια απουσίας
Η Kathryn Bigelow επιστρέφει με νέα ταινία για λογαριασμό του Netflix.

Η πρώτη γυναίκα που βραβεύτηκε με Όσκαρ Σκηνοθεσίας, η Kathryn Bigelow, επιστρέφει με μία καινούρια ταινία. Μετά από πέντε χρόνια από την τελευταία ταινία της, «Detroit», η γνωστή σκηνοθέτις ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τη νέα της ταινία για το Netflix.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, η Bigelow θα σκηνοθετήσει την ταινία με τίτλο «Aurora». Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του σεναριογράφου Ντέιβιντ Κόεπ, ο οποίος έχει γράψει τα σενάρια μεγάλων επιτυχιών όπως «Jurassic Park», «Mission: Impossible», «Spider-Man» και αρκετά άλλα.

Η ιστορία του βιβλίου ακολουθεί την Ομπρεϊ Γουίλερ, μίας γυναίκας η οποία ζει στην Ορόρα του Ιλινόι και έρχεται αντιμέτωπη συχνά με τον πρώην εγκληματία άντρα της, ο οποίος την παράτησε με τον «ατίθασο έφηβο γιο τους». Όταν γίνεται μια διακοπή ρεύματος σε όλο τον κόσμο λόγω ηλιακής καταιγίδας, η Ομπρεϊ πρέπει να προστατεύσει την οικογένεια και τη γειτονιά της, την ώρα που προσπαθεί να ασχοληθεί και με τον αποξενωμένο CEO της Silicon Valley αδερφό της, ο οποίο προσπαθεί να βρει καταφύγιο με ένα τραπεζίτη στην άλλη άκρη της Αμερικής.

Το σενάριο της ταινίας θα το γράψει ο ίδιος ο Κόεπ, ενώ την παραγωγή της έχουν αναλάβει ο εδώ και χρόνια συνεργάτης της Bigelow, Γκρεγκ Σαπίρο και ο Γκάβιν Πολόνε, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Κόεπ και σε προηγούμενες ταινίες του. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα δούμε αλλαγές από το μυθιστόρημα ή όχι. Ενώ, το δημοσίευμα του THR αναφέρει ότι η ιστορία ασχολείται με την «κατάρρευση της κοινωνικής τάξης, με φόντο μια καταστροφική παγκόσμια κρίση εξουσίας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Universal Cinema Magazine (@universalcinema_magazine)

Αναμένουμε να δούμε την επόμενη σκηνοθετική προσπάθεια της Bigelow!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;