Πάτρα - Ιατροδικαστής Γρ. Λέων: «Η αιτία θανάτου είναι πολύ καλά δεμένη»
Ο ιατροδικαστής και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων, αναφέρθηκε στον θάνατο των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας.

Ο ιατροδικαστής και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» αναφερόμενος στον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα  για τον θάνατο των οποίων κατηγορείται η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, αποκαλύπτοντας πως έχει αποκλειστεί ο θάνατος από φυσικά αίτια και στα δύο πρώτα παιδιά

«Υπάρχουν όλα τα στοιχεία και έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες πιθανές αιτίες. Έχουν αποκλειστεί όλα τα παθολογικά και όλα τα γενετικά. Θα δείτε πάρα πολύ σύντομα», είπε ο κ. Λέων και στη συνέχεια τόνισε πως η συνάδελφός του που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει κάνει εξαίρετη δουλειά δίνοντας ξεκάθαρες αιτίες θανάτου με όλα τα στοιχεία.

«Η αιτία θανάτου, -θα δείτε πάρα πολύ σύντομα- δεν θέλω να προκαταβάλω ούτε την επιτροπή, ούτε τη συνάδελφο της δεύτερης νεκροτομής, είναι σίγουρη, είναι πολύ καλά δεμένη ειδικά για τη δεύτερη περίπτωση για την Ίριδα. Η ίδια η συνάδελφος έχει κάνει μια εξαίρετη δουλειά παρότι είχε τεχνικές δυσκολίες από πλευράς παθολογοανατομίας. Έχει κάνει μια εξαίρετη δουλεία και είμαι βέβαιος ότι θα δώσει μια ξεκάθαρη αιτία θανάτου», δήλωσε ο κ. Λέων.

Επιπλέον, ο κ. Λέων ανέφερε ότι δεν βρέθηκε η τοξική ουσία κεταμίνη στις εξετάσεις του πρώτου παιδιού και πως η εξέταση πραγματοποιήθηκε από το ίδιο εργαστήριο, με την ίδια μεθοδολογία και από τους ίδιους επιστήμονες που βρήκαν την εν λόγω ουσία στην εξέταση της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;