Ερωτευμένος με τη Δέσποινα Μοίρου ο Έλον Μάσκ - Σκέψεις να μετακομίσουν στο διάστημα
«Με συγκινεί απίστευτα το ενδιαφέρον της για το σύμπαν - Νομίζω την ερωτεύτηκα από τη στιγμή που εκείνη αρνήθηκε την πρότασή μου για επανδρωμένη αποστολή της SpaceX στον Άρη. Ήθελα να της δείξω ότι κάνει λάθος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

Ποιος νοιάζεται για τον μυστικό αρραβώνα της Δέσποινα Μοίρου με τον κιθαρίστα Scott Page, την πλανητική αστρονομία, τα Όσκαρ, τις κιθάρες, τους κουμπάρους και τη ζωή στον Πλούτωνα;

Οι πληροφορίες που έσκασαν σαν βόμβα σήμερα το πρωί στο mail box του neolaia.gr, κάνουν λόγο για τον νέο έρωτα του ιδρυτή της καλιφορνέζικης αυτοκινητοβιομηχανίας, Tesla, Έλον Μάσκ, με την Ελληνίδα star που κάνει λαμπρή καριέρα στην Αμερική, Δέσποινα Μοίρου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από διεθνή, ανώνυμη πηγή, ο πασίγνωστος μεγιστάνας απεκάλυψε ότι πέρασε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο «ήπιας κατάθλιψης» βέβαια, όπως τη χαρακτήρισε, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέβαλλε όση δύναμη και ψυχική αντοχή του είχε απομείνει για να ξεπεράσει το «άκυρο» που του έριξε η Δέσποινα Μοίρου σε εκείνο το scouting για την επανδρωμένη αποστολή της SpaceX στον Άρη.

«Νομίζω ήταν δύο-τρεις ώρες μετά την απόρριψη της Δέσποινας που ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται, δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα. Ένιωσα πως είναι κρίμα και απίστευτα άδικο, το πήρα ίσως παραπάνω προσωπικά από ότι θα έπρεπε. Το ενδιαφέρον της για την πλανητική αστρονομία και τα άλλα γαλαξιακά συστήματα ήταν ένα από τα πράγματα που με έκαναν να την ερωτευτώ σχεδόν από το πρώτο λεπτό. Ήθελα να την κατακτήσω πάση θυσία», είπε ο Musk, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια περισσότερα για τον νέο τους δεσμό, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και αιχμές για τον πρώην αρραβωνιαστικό της Δέσποινας, Scott Page: «Η σχέση της Δέσποινας με τον Page χώλαινε από την αρχή, δεν υπάρχει αμφιβολία. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έκανε καριέρα παίζοντας σαξώφονο και κιθάρα, θα με τρελάνετε; Τι ακριβώς μπορούσε να της προσφέρει; Γνώσεις για την επιστήμη, τους γαλαξίες και το άπειρο; Η Δέσποινα λατρεύει το σύμπαν και εγώ είμαι πραγματικά πιο ευτυχισμένος από ποτέ που μπορώ πλέον να της αποκαλύψω όλα τα μυστικά του.» 

Η Δέσποινα Μοίρου, από την πλευρά της, δεν έκρυψε ότι ένας λόγος που απέρριψε την πρόταση του Musk για αποστολή στον Άρη, ήταν επειδή ένιωθε δέος μόνο στην ιδέα να τον αντικρύσει από κοντά: «Δεν μπορούσα ούτε να το διανοηθώ τότε. Δεν το πιστεύω ακόμα ότι ο άνθρωπος του business και της τεχνολογίας, ο κορυφαίος των κορυφαίων για την ακρίβεια, θα είχε τα ίδια ερευνητικά και πλανητικά ενδιαφέροντα με μένα και η αγάπη μας για το σύμπαν θα μας ένωνε και σαν εραστές», απεκάλυψε η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Tango Shalom».

«Το γεγονός ότι η Grimes παράτησε τον Έλον για την Μάνινγκ είναι κάτι που εκείνος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα, τον πλήγωσε βαθιά», φέρεται να είπε η Δέσποινα σε ρεπόρτερ του εξωτερικού. «Όλα είναι θέμα timing παιδιά, πρέπει να το καταλάβουμε αυτό και για τη ζωή και για το σύμπαν. Δείτε τον Έλον. Παρότι πίστευε ότι δεν θα επουλωθεί ποτέ αυτή η πληγή, εγώ έτυχε να μπω στη ζωή του την πιο κατάλληλη στιγμή και να ερωτευτούμε ο ένας τον άλλον παράφορα. Ακριβώς το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με την τυχαιότητα στο σύμπαν. «Big Bang» λέγεται, να ανοίγουμε και κανένα βιβλίο πού και πού, δεν θα πάθουμε τίποτα», είπε η νέα σύντροφος του Μασκ, Δέσποινα Μοίρου, εμφανώς ενοχλημένη από τις προσωπικές ερωτήσεις του ανώνυμου ρεπόρτερ.

Το νέο ζευγάρι Μοίρου – Μασκ φαίνεται να συγκατοικεί εδώ και περίπου έναν μήνα σε loft διαμέρισμα του επιχειρηματία στο Μανχάταν, ενώ, όπως αναφέρουν πηγές, γίνονται και κάποιες πρώτες συζητήσεις και για outer space συγκατοίκηση στο διάστημα. «Έχει καταντήσει αφόρητα κουραστικό πια, εν έτει 2022, να ξυπνάει κανείς από τις κόρνες των αυτοκινήτων, να πίνει καφέ με βιοδιασπώμενο καλαμάκι και να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του από την κλιματική αλλαγή, τις πανδημίες, τους πολέμους και τόσα άλλα βάσανα που μας ταλαιπωρούν εδώ στη Γη. Γιατί όχι, λοιπόν;»σχολίασε σχετικά ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και συνέχισε: «Εγώ και η Δέσποινα περιμένουμε πρώτα να ολοκληρωθεί η νέα πλατφόρμα social media που θα λανσάρω σε λίγο καιρό και μετά θα φύγουμε ή για Πλούτωνα ή για Άρη. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πού θα πάμε, πάντως αυτό σκεφτόμαστε.»

Το νέο ζευγάρι φαίνεται να «παντρεύει» επιστήμη και showbiz με τον τρυφερό του έρωτα και δεν έχουμε λόγια. Ελπίζουμε ούτε κι εσύ γιατί είναι Πρωταπριλιά σήμερα και μην μας πεις ότι το ξέχασες…

Καλή Πρωταπριλιά λοιπόν και feel free να μοιραστείς τη φάρσα μας με τους φίλους σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 8 
 5 
 6 
 1 
 5